Beachclub Het Wantveld is vernieuwd

“Vaak hebben mensen alleen oog voor de strandpaviljoens aan de boulevard, maar hier gebeurt  ook van alles,” zegt Michel Schaddé van Dooren, eigenaar van beachclub Het Wantveld, het meest noordelijke strandpaviljoen van Katwijk, dat dit voorjaar vernieuwd en uitgebreid is met onder andere een open keuken.

Het is druk op de doordeweekse ochtend dat we hebben afgesproken in beachclub Het Wantveld. Het is nog vroeg en buiten is het fris, ondanks een uitbundig schijnende zon, maar binnen is eigenaar

Michel Schaddé van Dooren druk in de weer met het maken van ontbijtjes voor gasten van de beachclub en de aangrenzende strandbungalows. Tussen de bedrijven door vertelt hij enthousiast over het strandpaviljoen dat hij vier jaar geleden samen met zijn vrouw Angela heeft overgenomen van zijn ouders, die ruim een kwart eeuw eerder waren gestart met

Het Wantveld. Sterk merk
“Alles hier is eigenhandig door mijn ouders opgezet,” zegt Michel niet zonder trots. “Het Wantveld is een bekende naam, een sterk merk met zijn eigen identiteit. Daarom zal de naam nooit verdwijnen, al was het maar uit respect voor de historie en voor mijn vader en moeder.” Maar dat betekent niet dat de eigenaar stilzit. “Als ondernemer wil je vernieuwen en zorgen dat je de concurrentie een stap voor blijft. Vandaar dat we nu bezig zijn met het opzetten van Wantveld Go Active en Wantveld Go Educatief, waarmee we zelf sportieve en educatieve activiteiten aanbieden aan scholen, verenigingen en bedrijven.”

Tastbaar bewijs van het vernieuwde Wantveld is de open keuken die dit voorjaar is gecreëerd en waar de koks uitsluitend met kwaliteitsproducten werken. “Met name de kreeft is een aanrader,” zegt Michel, “maar we serveren ook een uitstekende biefstuk.” Tegelijkertijd zijn het restaurant en het terras uitgebreid en van nieuw meubilair voorzien met onder andere comfortabele loungebanken.

Dit najaar gaat het paviljoen nog één keer naar de winterberging, maar het is de bedoeling dat Het Wantveld volgend jaar een permanente beachclub wordt.

Badman
Michel: “Een strandpaviljoen zoals dit vind je nergens anders in Katwijk. Er is hier echt sprake van de wauw-factor. Het totaalplaatje klopt: het uitzicht, de inrichting, het eten, de service en de bereikbaarheid, dichtbij het parkeerterrein van het noordstrand waar plek is voor 800 auto’s. Een voorbeeld van onze service: wij hebben een echte badman die ervoor zorgt dat de stoelen en schermen klaarstaan als de gasten op het strand aankomen. Mensen werken hard, dus als ze een dagje naar het strand gaan, moeten ze verwend worden.”

Ook bedrijven zijn regelmatig te gast in Het Wantveld. “We hebben een serre met plek voor maximaal 65 mensen,” legt Michel uit. “Daar kunnen bedrijven vergaderen. Verder hebben we overal wifi en stopcontacten voor laptops en beamers. Het strand is een inspirerende plek voor onder andere creatieve sessies. We hebben zelfs een schrijver die hier regelmatig komt werken. Maar ook voor bedrijfsfeesten, lunches en diners is Het Wantveld uitstekend geschikt.”

Beachclub Het Wantveld
Noordduinseweg 6
2221 BL Katwijk
T 071 – 408 23 80
E [email protected]
I www.wantveldkatwijk.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam