Paul de Klerk Loodgieters- en Lekdetectiebedrijf “Het is schokkend hoeveel je kunt besparen”

Geen hak- en breekwerk om een lekkage op te sporen maar problemen oplossen door middel van geavanceerde meetmethoden met behulp van infrarood beelden, geluid, traceervloeistoffen en traceergas. Ook onnodig verlies van energie kan Paul de Klerk van het gelijknamige loodgieters- en lekdetectiebedrijf aantonen. “Verzekeraars vragen om een objectieve analyse.”

“Een tijdje geleden was ik voor werkzaamheden bij een bloembollenbedrijf. Puur uit interesse richtte ik mijn infrarood camera op een inpakmachine. Bleek de koelmotor van de machine veel te heet. Door het vervangen van enkele onderdelen kon productiestilstand worden voorkomen. Je moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als de oververhitte machine niet op tijd was ontdekt.” Een opmerkelijke anekdote die Paul de Klerk vertelt ter illustratie van zijn werk.

Geavanceerde apparatuur
Paul de Klerk heeft bijna 25 jaar ervaring als loodgieter en installateur, maar legt zich sinds vier jaar vooral toe op het
opsporen van lekkages en het weglekken van energie, in opdracht van verschillende partijen zoals verenigingen van eigenaren, installatiebedrijven en bouwbedrijven. Ieder te verhelpen probleem vraagt maatwerk. Hiervoor gebruikt hij een breed pakket aan geavanceerde apparatuur, onder meer een infrarood camera en een endoscoopvideocamera. Met de apparatuur kan hij vochtplekken aantonen, maar ook de temperatuur meten in gevels, muren, daken, koelsystemen, verwarmings- installaties en zonnecollectoren.

“Tegenwoordig kan iedereen detectieapparatuur aanschaffen, maar ik ben opgeleid als bouwkundig thermograaf,” legt Paul de Klerk uit. “Mijn kennis is theo-retisch onderbouwd, ik heb de bijbehorende certificaten en ik ben op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in de bouw. Met deze kennis, samen met mijn jarenlange ervaring als gecertificeerd loodgieter en installateur, kan ik problemen analyseren en op basis hiervan een gedegen advies en plan van aanpak geven. Door op een dergelijke manier te werken kunnen kosten worden bespaard.”

Kostenbesparing
Juist vanwege de kostenbesparing is analyseren interessant. “Verzekeraars vragen steeds vaker om een objectieve en onafhankelijke analyse. En verzekerden kunnen door middel van preventief handelen verzekeringsclaims en een eventuele premie- verhoging voorkomen,” zegt Paul de Klerk. Hij maakt na de analyse ter plekke een rapport inclusief foto’s. Op basis hiervan kan hij of een collega-bedrijf het probleem verhelpen. Paul, afsluitend: “Ik loop al jaren rond op bouwplaatsen, waardoor ik veel bouwkundig inzicht heb opgedaan. Ook heb ik de erkende diploma’s en certificaten voor loodgieters- en installatiewerk. Het grote voordeel van een goede meting is dat onnodig hakwerk achterwege blijft. Het is schokkend om te zien hoeveel geld je daarmee kunt besparen.”

Paul de Klerk Loodgieters- en Lekdetectiebedrijf
Colosseum 22
2211 LR Noordwijkerhout
T 06-22 27 71 17
E [email protected]
I www.pauldeklerk.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam