Opening Cortina Brandspot bij Gek van Fietsen.nl

Het hippe fietsmerk Cortina opende 5 maart 2016 bij Gek van Fietsen.nl in Alphen aan den Rijn een splinternieuwe Cortina Brandspot. Hier vind je vanaf nu de complete collectie Cortina-fietsen onder één dak!

Bij Gek van Fietsen.nl werd de laatste maanden hard gewerkt om de winkel een volledige nieuwe uitstraling te geven. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en is inmiddels ook al 10 jaar gevestigd aan het pand naast de Julianabrug in Alphen aan den Rijn. Na 10 jaar werd het dan ook tijd om een flinke stap vooruit te zetten, wat ingezet is met een grote verbouwing van de winkel.

De Cortina Brandspot is een compleet nieuw winkelconcept van het Nederlandse fietsmerk Cortina. Cortina is hét lifestylemerk voor fietsen en een belangrijke speler op de Nederlandse fietsmarkt. Onder het motto ‘Fietsen is Fashion’ brengt Cortina trendy fietsmodellen waar je mee gezien wil worden.

In de Cortina Brandspot staat de Cortina-beleving centraal. Niet alleen vind je er de volledige Cortina-collectie, maar de Brandspot wordt ook het decor van de exclusieve ‘catwalkmodellen’.  Zo is het bij Gek van Fietsen als één van de weinige fietsenwinkels in Nederland mogelijk om de exclusieve Cortina SmartBike te kopen.

www.gekvanfietsen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *