Land Rover Range Rover Evoque Convertible

Wil je een SUV, maar eigenlijk ook een Cabrio, dan heeft Land Rover dit voorjaar het antwoord. De Range Rover Evoque Convertible. Een unicum!

De basis zal zijn de Evoque 3-deurs Coupé en dan voorzien van een soft-top die onder het rijden geopend en gesloten kan worden tot een snelheid van 50 km. Hij krijgt 4 zitplaatsen en zal alleen verschijnen in luxere uitrustingniveaus.

Volgens Land Rover zal deze Cabrio bijna net zo stil zijn binnenin als in de versie met het stalen dak. Daarvoor is de kap van meerdere isolatie-lagen voorzien. De kap komt volautomatisch achter op de carrosserie te liggen onder een fraaie afdekplaat. Over de Evoque kan ik kort zijn, want ik heb hem al eerder voor u getest en het is gewoon een heerlijke elegante, maar toch stoere auto die ik zelf ook wel graag in de garage zou willen hebben staan. En dan met name om zijn bijzondere uitstraling.

Deze Land Rover Range Rover Evoque Convertible is een ‘must have’ voor de Privé, Story en Weekend BN’ers en zij die daar graag toe willen behoren lijkt mij. Echt een auto voor de zakenman of zakenvrouw met durf, die zich niet in een ‘Wat zullen mijn zakenrelaties wel niet zeggen’ angstauto laten proppen. Ik zal hem binnenkort voor u testen. Kan niet wachten!

John Vroom, Autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *