Copijn: ontwerpen, realiseren en beheren van groen

De firma Copijn uit Utrecht nam in december vijf nieuwe bedrijfswagens in ontvangst, geleverd door Autocentrum Beelen in Lisserbroek.  Naar aanleiding hiervan belden we met Tjeerd van der Schee, algemeen directeur van het 35 mensen tellende Copijn.

Waarom viel de keus op Autocentrum Beelen?
“Op zoek naar vervangende auto’s voor ons wagenpark, hebben we offertes opgevraagd bij Autocentrum Beelen en een concullega. Beelen was het gunstigst qua prijs. Ook de service die geboden wordt, is prettig. Inmiddels hebben we ook een personenwagen besteld bij Beelen. We zijn geen bedrijf dat overal shopt. Bij Copijn gaan we voor langlopende relaties; met onze klanten, maar ook met onze leveranciers.”

Wat is Copijn voor een bedrijf?
“We ontwerpen, realiseren en beheren groene leefomgevingen en geven advies op dit vakgebied. Copijn biedt verschillende diensten aan. Onze tuin- en landschapsarchitecten ontwerpen, terwijl we ook zelf kunnen aanleggen en onderhouden, maar we kunnen ook slechts een van de deelgebieden doen. Onze boomspecialisten verplanten bomen en brengen monumentale bomen een eeuw verder. De focus van

Copijn ligt op groen erfgoed en de groene stad, waar we zorgen voor daktuinen, verticale tuinen en buitenruimtes. We werken in opdracht van overheden, eigenaren van landgoederen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten en particuliere klanten.”

Werken jullie ook in onze regio?
“Ja, regelmatig zijn we ook actief in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek. Voorbeelden zijn de begraafplaats bij het Groene Kerkje in Oegstgeest, de Hortus Botanicus in Leiden en de Klinkenbergerplas in Oegstgeest. Voor de Hortus verzorgen we de monumentale bomen en hebben we recent het ontwerp gemaakt voor de Chinese kruidentuin.Op korte termijn gaan we nieuwe projecten doen in deze regio, maar daar kan ik nog niets over zeggen. Vermeldenswaard is verder het 100 meter hoge kantoor van European Patent Office in Rijswijk, waarvoor we daktuinen, buitentuinen en een tropische binnentuin hebben ontworpen en gaan realiseren. Een ander groot en recent project is de aanleg en het onderhoud van de binnenbeplanting voor het nieuwe hoofdkantoor van een beursgenoteerde onderneming in Hoofddorp.”

Wat doen jullie anders dan soortgelijke bedrijven in de branche?
“Tamelijk uniek aan ons is de combinatie van advies, ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud. Daardoor kunnen klanten alle facetten van het vak bij één partij onderbrengen. Dat kom je niet vaak tegen. Verder onderscheiden we ons door het hoge kennisniveau.”

Copijn bestaat dit jaar vijftig jaar. Gaan jullie dat nog vieren?
“Op 1 oktober 2016 bestaan we vijftig jaar. Dat vieren we groots met een feest voor onze klanten en onze medewerkers. We zien de toekomst positief tegemoet. Als gevolg van de crisis waren de afgelopen jaren moeilijk, maar 2015 was een uitstekend jaar, waarmee we de basis hebben gelegd voor groei. Die lijn trekken we door.”

Copijn
Gageldijk 4F
3566 ME Utrecht
T 030 – 26 44 333
E [email protected]
I www.copijn.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam