Citroën-garage Johan Oldenhage: “Zoek naar dingen die anderen niet doen”

Citroëns repareren. Dat is wat Johan Oldenhage en zijn vier mensen doen. “Ik heb wat met Citroëns, en dat kan ook niet anders want mijn vader verkocht al in 1964 auto’s van dit merk.”

Johan Oldenhage van het gelijknamige garagebedrijf vindt het te ver gaan om zich te vergelijken met de oprichter van Citroën, maar enige verwantschap is er wel. Bijvoorbeeld de passie voor techniek. Maar ook de zoektocht naar vernieuwing. Zo was André Citroën in Europa de eerste die auto’s aan de lopende band produceerde, zoals hij ook de bedenker was van een betaalbare auto voor iedereen en kinderopvang voor vrouwelijk personeel.

Ook Oldenhage zoekt naar manieren om van zich te laten horen. Letterlijk door zich te mengen in discussies op relevante internetfora, bijvoorbeeld van de ANWB en van Citroën. En door een Facebookpagina waarmee Johan geïnteresseerden een kijkje in de keuken geeft. Maar toch vooral door zich te specialiseren. “Wij zijn de enige Citroën-dealer die versnellingsbakken repareert. Ook het doorspoelen van automatische versnellingsbakken is een specialiteit. Zoals we ook gespecialiseerd zijn in het onderhoud van de Citroën C6. Je moet steeds zoeken naar dingen die anderen niet doen.”

Over de grens
En dat werkt. “De combinatie van gespecialiseerde service en onze kennis van Citroën is ideaal.” Via internet komen klanten van heinde en verre, zelfs van over de grens. Ook de verhuizing vorig jaar naar een pand op bedrijventerrein Spoorzicht hielp. “We bieden dezelfde kwaliteit als in ons vorige pand in het centrum van Nieuw-Vennep, waar ik vier jaar geleden voor mezelf ben begonnen. Mede dankzij de zakelijke uitstraling is het aantal reparaties en de verkoop van auto’s gestegen.”

Garage Johan Oldenhage
Tarwestraat 9
2153 GE Nieuw-Vennep
T 0252 – 67 50 41
I www.oldenhage.citroen.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
17-05-2024 09:06
Sam
Amerik Leeuwen
Kan ik daar Ook terecht voor het leasen Van een Mini? MvG....
04-05-2024 11:10
Amerik Leeuwen