Wijnhandel/slijterij Aad Bouwmeester: Altijd met wijn bezig

Twintig jaar passie voor wijn heeft ervoor gezorgd dat wijnhandel/slijterij Aad Bouwmeester een begrip is geworden in Leimuiden en wijde omgeving.  

 

“We zijn altijd met wijn bezig,” zeggen Thijs Brambach en Aad Bouwmeester van de gelijknamige wijnhandel en slijterij, gevestigd op het karakteristieke dorpsplein van Leimuiden. “Is het niet in de winkel, dan is het wel thuis bij het eten of in een restaurant als we uit eten zijn. Verder maken we regelmatig wijnreizen. En we gaan naar proeverijen van leveranciers. Dat houdt je scherp.”

Proeverijen
In de winkel is de keus groot. Zo’n tweehonderd soorten uit alle bekende wijnlanden liggen klaar om verkocht te worden. Om klanten te helpen een keus te maken, zijn er regelmatig proeverijen, zowel in de winkel als in restaurants in de omgeving. Ook bedrijven melden zich regelmatig bij Aad Bouwmeester en diens rechterhand Thijs Brambach met de vraag of zij een gezellige wijnavond kunnen organiseren.

En voor degenen die het liever wat laagdrempeliger houden: in de winkel staat een wijnmeubel met twaalf geopende flessen, die gratis en voor niets geprobeerd kunnen worden, bijvoorbeeld om te proeven welke wijn het beste tot zijn recht komt bij een diner, of om te kijken welke wijn het beste als relatiegeschenk kan worden weggegeven, al dan niet met eigen bedrijfslogo.

Wisselend assortiment
Het moge duidelijk zijn: de klant wordt op allerlei manieren geholpen. Is het niet met wijn dan wel met bier, gedistilleerd (zelfs uit de eigen streek) of whisky. Het assortiment wisselt voortdurend, zodat een bezoek aan de winkel steeds weer de moeite waard is.

Wijnhandel/slijterij Aad Bouwmeester
Dorpsplein 7, 2451 BC Leimuiden
T 0172 – 509 131
I www.aadbouwmeester.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *