Bar & Bas Meals & Drinks: “Gasten moeten plezier hebben”

Precies vijf jaar na de oprichting van restaurant Lundi, maakte Bas van Bakel op 30 april 2015 een nieuwe frisse start met Bar & Bas Meals & Drinks. “Je moet jezelf doorlopend vernieuwen.”

“We hebben goed naar onze clientèle geluisterd de afgelopen vijf jaar,” zegt Bas van Bakel, eigenaar van het restaurant aan de Leidse Turfmarkt in hartje centrum, dat ook een terras aan het water heeft. “Het allerbelangrijkste is dat de gasten plezier hebben en met een fijn gevoel weer weg gaan. Ze moeten het zo leuk hebben dat ze dat doorvertellen aan anderen; dat is de beste reclame.”

Ongedwongen sfeer
Bar & Bas verrast zijn gasten met een verfijnde keuken, vaak met streekgerechten, speciale bieren en lekkere wijn, gecombineerd met gastvrijheid in een ongedwongen sfeer tegen een eerlijke prijs. De kaart wordt regelmatig vernieuwd en bevat speciale gerechten, zoals het beste van de markt. Op zondag gaat de menukaart van tafel en kookt de kok een verrassingsmenu (Sunday Roast). Wie een keer iets anders wil, kan meedoen aan een barbecueworkshop, een wijnproeverij of een diner op het water. En omdat Bar & Bas voortaan vanaf drie uur ’s middags is geopend, is er de mogelijkheid om extra lang te borrelen of koffie of thee te drinken.

Onder de naam Lundi had het restaurant regelmatig zakelijke gasten in huis, onder andere van het nabijgelegen Bio Science Park, het LUMC en de universiteit. Die zijn ook bij Bar & Bas van harte welkom, op afspraak ook voor lunches. Bovendien verzorgen Bas van Bakel en zijn team indien gewenst catering op locatie.”

Bar & Bas Meals & Drinks
Turfmarkt 6, 2312 CE Leiden
T 071 – 566 54 66
I www.barenbas.nl
E [email protected]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *