Auto Dijksman: “Er mogen geen drempels zijn”

In augustus bestaat Auto Dijksman 85 jaar. De Katwijkse dealer van Mitsubishi (sinds 1974) en Hyundai (sinds 2004) is een echt familiebedrijf waar iedereen de klant nog bij naam kent.

“Er mogen geen drempels zijn om hier binnen te lopen,” zegt verkoopleider Erik van Duijvenvoorde. Dat geldt zowel voor de showroom als voor de werkplaats, en ook voor het naastgelegen filiaal voor gebruikte auto’s. “We onderscheiden ons door onze service. Klanten helpen we snel en correct, inclusief gratis vervangend vervoer, of dat nu een auto, een scooter of een fiets is. En verder doen we hier alles zelf: onderhoud, schades en ruitvervanging.”

Juiste balans
Deze aanpak leidt tot tevreden klanten, blijkt uit klantonderzoeken van Dijksman zelf en van de dealers. Een voorbeeld: sinds een aantal jaren mag het Katwijkse autobedrijf het predicaat excellente Hyundai-dealer voeren. Mystery guests in zowel de showroom als de werkplaats testen jaarlijks of Dijksman aan de eisen voldoet. “Zowel dealers als klanten worden steeds veeleisender. Wij zoeken de juiste balans tussen enerzijds de regels en anderzijds de persoonlijke service.”

De klanten van Dijksman komen uit de hele Duin- en Bollenstreek. Zo’n dertig procent van het klantenbestand bestaat uit zakelijke rijders. Van Duijvenvoorde: “De Mitsubishi Outlander is op dit moment populair. Aan sommige bedrijven leveren we het complete wagenpark. Maar de meeste zakelijke klanten hebben een leasecontract. Ook particuliere klanten leasen steeds vaker hun auto. Doordat ze een vast bedrag per maand betalen, weten ze precies hoeveel ze per maand kwijt zijn. Klanten willen zekerheid. Wij bieden dat.”

Auto Dijksman
Lageweg 21, 2222 AG Katwijk
T 071 – 409 00 50
I www.autodijksman.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *