Arthea: Stoelmassage op de werkplek

Arie en Thea Broekaart runnen samen het Alphense bedrijf Arthea en verzorgen zoals op hun uitgebreide website staat verschillende ontspanningsmassages en consulten bij klachten die door de meeste verzekeraars gedeeltelijk vergoed worden uit de aanvullende verzekering.

Voor werknemers en werkgevers stapt de in Jakarta geboren Arie in zijn auto en brengt hij het bedrijf een bezoek op uw locatie voor bijvoorbeeld een stoelmassage. Waar vind je zo’n service? Arie: “Na jaren van studie en het volgen van diverse cursussen, heb ik zoveel werkvormen tot mijn beschikking dat er voor iedereen een passende behandeling te vinden is. In mijn behandelingen zal ik van alle onderstaande technieken datgene gebruiken wat mijn cliënt nodig heeft. Ik leer mijn cliënt te ontspannen, zodat de energie en prikkeloverdracht beter zal verlopen en herstel mogelijk is.

Arie: “Als gevolg van een verkeerde werkhouding kunnen klachten ontstaan aan hoofd, nek, schouders of rug. Ook kunnen medewerkers last hebben van stress door werkdruk of werksfeer. Door een regelmatige stoelmassage op de werkplek zullen deze klachten afnemen of verdwijnen en kunnen de medewerkers weer met een ontspannen gevoel aan het werk waardoor men een beter concentratievermogen heeft en dus productiever wordt. Het zorgt voor een betere doorbloeding, betere afvoer van afvalstoffen en spieren worden los gemaakt. Het maakt mensen bewuster en brengt lichaam en geest weer in balans.”

Arthea
Polderpeil 119
2408 SB Alphen aan den Rijn
T: 0172 – 53 38 82
I www.arthea.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *