12 nieuwe auto’s voor LIMES

Naast het markante kantoor van LIMES International langs de Tjalmaweg aan de Oude Rijn in Valkenburg, zijn de auto’s van LIMES inmiddels ook een vertrouwd beeld in de regio Leiden. Recent kreeg LIMES 12 nieuwe lease-auto’s geleverd, uiteraard allemaal uitgevoerd in de fraaie LIMES-huisstijl.

Eind 2014 betrokken de directeuren van LIMES International, Nick Domburg, Huub Kapel en Age Seinstra met hun team het nieuwe kantoorpand aan de Oude Rijn in Valkenburg ZH. En LIMES groeit gezond. Inmiddels werken er in het imposante kantoor ca. 45 m/v. Deze zijn actief op het gebied van internationaal fiscaal recht en weten als geen andere ander met welke belastingtechnische vraagstukken bedrijven en hun medewerkers bij grensoverschrijdende activiteiten te maken krijgen. LIMES staat bekend om haar pragmatische benadering, brede vaktechnische kennis en jarenlange internationale ervaring. Voor ieder uniek vraagstuk wordt een specifieke en praktische oplossing geboden. Of het nu gaat om het optimaliseren van een bedrijfsstructuur, het opstellen van een internationale belastingaangifte of salary split.

Achilles Autolease & Auto Dijksman: Professionele partners

Al jaren heeft LIMES een prettige samenwerking met Achilles Autolease (Den Haag) en Auto Dijksman (Katwijk). Achilles least sinds 2009 auto’s aan LIMES. Onlangs heeft Auto Dijksman  samen met Achilles 12 nieuwe auto’s bij LIMES afgeleverd: 2x Mitsubishi Outlander, 3x Hyundai IX20 en 8x Hyundai I20, waarop een leasecontract is gesloten van 48 maanden. Normaliter had voortijdige vervanging van het wagenpark niet plaats kunnen vinden aangezien op het “oude” wagenpark nog een contract liep van 2 jaar.  Door een goed inruilbod van Auto Dijksman heeft Achilles de contracten op de “oude” auto’s kosteloos voortijdig kunnen beëindigen. Tevens is er een besparing in leasekosten op de nieuwe contracten voor LIMES gerealiseerd. Ook de berijders kunnen tevreden zijn. Naast dat zij een nieuwe auto kunnen rijden, genieten zij met deze transactie nog voor 5 jaar van het huidige belastingregime voor wat betreft de bijtelling.  De Outlander  heeft dit jaar nog 7% bijtelling en de Hyundai I20 20% bijtelling.

LIMES kent een plezierige samenwerking met Achilles Autolease en Auto Dijksman, waarvan Ton Lammers de eigenaar is. Auto Dijksman heeft een persoonlijke benadering en zorgt tevens voor het onderhoud en de winterbanden. Achilles Autolease (zusterorganisatie Europe NL) heeft  3700 auto’s rijden – operationeel en financial lease – en staat bekend om haar maatwerkoplossingen. Deze professionele partners passen uitstekend bij LIMES International en staan garant voor een betrouwbare mobiliteit van de alle medewerkers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam