Huys te Britten in Katwijk: Verborgen juweeltje achter de duinen

Op een zonnige lentemorgen in mei is het goed toeven op het terras van Huys te Britten in Katwijk. Onder het genot van koffie en water vertellen Penny Kromhout en Cynthia Verloop honderduit over de activiteiten die plaatsvinden in de multifunctionele party- en vergaderlocatie in het noordelijke duingebied.

 

Huys te Britten in het kort
Huys te Britten wordt geleid door Penny Kromhout en Cynthia Verloop. Penny is opgegroeid op Recreatiecentrum Koningshof in Rijnsburg, de Noordwijkse Cynthia werkt al sinds haar schooltijd met haar samen. Langzaam maar zeker is het gastvrije horecacomplex uitgegroeid tot dé locatie voor Katwijkse bruiloften. Verder is de Katwijkse 30-plus-disco met de bekende dj/entertainer Arie van Rooijen één van de drukst bezochte evenementen. Mensen kunnen in Huys te Britten terecht voor bruiloften, verjaardagen en zelfs condoleances. In het aangrenzende zwembad, dat ook voor zwemlessen wordt gebruikt, vermaken gasten van de naastgelegen camping zich. In à-la-carte restaurant Catwyck kan iedereen binnenlopen voor een lekkere maaltijd.

“Hier kan alles,” zeggen Penny Kromhout en Cynthia Verloop van Huys te Britten enthousiast. Mooi voorbeeld is het Dutch Trombone Festival, een internationaal festival met beroemde musici, die in de naastgelegen huisjes in de duinen overnachten. Zelfs het zwembad wordt dan gebruikt voor een bijzonder trombone-concert. In dit soort gevallen is Huys te Britten exclusief beschikbaar voor één organisatie, maar verder zijn de vijf zalen met elk een eigen terras of balkon heel geschikt om tegelijkertijd verschillende soorten activiteiten te organiseren. De vakantiehuisjes in de duinen worden ook verhuurd als vergaderruimte en bruidssuite. Bij meerdaagse trainingen kunnen gasten er bovendien overnachten.

Inspirerende omgeving
Zakelijke gasten weten de weg naar Huys te Britten goed te vinden. Sinds de start in 2007 vinden er bouw-, bruids- en andersoortige beurzen plaats. Bedrijven en organisaties vergaderen er, houden er brainstormsessies of geven een bedrijfsfeest. De inspirerende locatie, dichtbij het strand en de duinen, leent zich uitstekend voor trainingen en cursussen. Penny: “Veel organisaties uit de regio zijn hier regelmatig te gast, zoals Hoogheemraadschap Rijnland, het LUMC, zorgorgani-satie Topaz, de gemeente Katwijk, woningbouwcorporatie Dunavie en ondernemersclubs. Maar ook landelijke bedrijven als ING en KLM komen hier met enige regelmaat.”

Optelsom
Hoe dat komt, herhalen Penny en Cynthia de vraag? Dat is een optelsom van alles, zeggen ze: de prachtige ligging dichtbij zee, het uitstekende eten, gratis parkeergelegenheid en wifi, gekoppeld aan een goede telefonische bereikbaarheid en het snel sturen van offertes. “Waarmee we ons onderscheiden, is onze aandacht voor duurzaamheid. Huys te Britten is gebouwd van duurzaam materiaal en met oog voor de omgeving. Bij de keus van wijnen en eten selecteren we op duurzaamheid en milieu. Dat geldt ook voor de activiteiten en arrangementen rondom bijeenkomsten. Dit varieert van creatieve sessies tot wandelingen met de boswachter. Verder leent het strand zich uitstekend voor teambuildingsactiviteiten. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit het feit dat veel gasten steeds weer terugkeren. Ze noemen het een verborgen juweeltje aan de rand van de duinen.” n

Huys te Britten
Noordduinseweg 17
2221 BL Katwijk
T 071 – 408 53 18
I www.huystebritten.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam