Noort Interieur: Topmerken en op maat gemaakte ontwerpen

“Bij de inrichting van een woning of bedrijfsruimte laten we ons leiden door de sfeer van het pand en het beoogde gebruik,” zegt eigenaar Nico van Duijn van interieurdesignbedrijf Noort Interieur. “Hierop is ons inrichtingsadvies gebaseerd. We onderscheiden we ons door op maat gemaakte ontwerpen die we vervolgens zelf uitvoeren.”

Tachtig procent van de klanten van Noort Interieur bestaat uit particulieren. “Maar als we grote zakelijke projecten onder handen hebben, is de verhouding vijftig-vijftig,” zegt Nico van Duijn. Hèt v oorbeeld van een grootschalig zakelijk project is de herinrichting van de Meel- fabriek in Leiden, een voormalig industrieel complex in het centrum. De komende jaren zal de oude fabriek worden getransformeerd tot een bruisend deel van de stad met kantoren voor het nieuwe werken, een hotel, restaurants, een spa & wellnesscentrum, ateliers, expositieruimtes en woningen.

Paradepaardje
De Meelfabriek is nu al het paradepaardje van het Noordwijkse interieurdesign- bedrijf, dat eerder onder andere Azzurro Wellness , Mondcleanic Mascha Nieuwenstein, Van Duyn Van der Geer Accountants en hotel-restaurant Villa de Duinen in Noordwijk inrichtte en aankleedde.

“Dit soort projecten past bij onze filosofie om het hele traject uit handen te nemen – van ontwerp en inrichting tot levering van meubels, kasten, slaapkamers, vloeren en textiel,” zegt Nico van Duijn, die zeven jaar geleden Noort Interieur overnam. “We doen onze projecten ook in opdracht van architecten en aannemers. Veel van onze particuliere klanten zijn trouwens ondernemers, die ons ver- volgens weer inschakelen om hun bedrijfspand in te richten.”

Topmerken
Het interieurdesignbedrijf levert uitsluitend topmerken als Minotti, Flexform, B&B Italia en Vitra en textielmerken als Sahco Hesslein en Prades. Ook voor buiten heeft Noort Interieur een prachtige collectie in huis van de merken Roda en Kettal. Noort Interieur laat dit vergezeld gaan van deskundig en persoonlijk advies. “We werken met een klein en deskundig team waarbij het contact met onze klant centraal staat,” verklaart Nico van Duijn. “We doen alles in eigen beheer, het advies en ontwerp maar ook de uitvoering.”

Vier jaar geleden verhuisde Noort Interieur naar een nieuw pand op het fraai aangelegde bedrijfsterrein op de grens van Katwijk en Noordwijk, met ruime, gratis parkeergelegenheid. Hierdoor werd de sfeervolle en ruim opgezette showroom bijna twee keer zo groot, van 800 naar 1300 m2.

Naar ’t Gooi
“Sinds onze verhuizing richten we ons behalve op de directe regio nadrukkelijker op het gebied ten noorden van de Bollenstreek, onder andere Aerdenhout en Bloemendaal, maar ook op het Gooi,” zegt Nico van Duijn. Om deze reden heeft Noort Interieur een samenwerkingsverband met Paardekooper-Hulst, de lichtspecialist van Nederland. Nico: “We merkten dat we dezelfde klanten hebben; we kwamen elkaar steeds tegen. Vandaar dat wij nu in onze showroom verlichting van het Naardense bedrijf laten zien. Zo presenteren we een totaalconcept – de trend van dit moment. Bovendien versterken we elkaar.”

Noort Interieur
Jonckerweg 11
2201 DZ Noordwijk
T 071 – 408 00 08
E [email protected]
I www.noortinterieur.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam