Duijn Stores in Katwijk: “Werkkleding moet lekker zitten”

In het havengebied van Katwijk heeft Duijn Stores een verrassend compleet assortiment werkkleding en werkschoenen voor uiteenlopende bedrijven.

“Als mijn opa Leen en oprichter van het bedrijf (in 1930, red.) hier zou terugkomen, zou hij het niet meer herkennen,” zegt Hans van Duijn, eigenaar van Duijn Stores. “Tot 1970 leverden we visserskleding, overalls en aanverwante artikelen. Nadat de visserij uit Katwijk was verdwenen en het gebied rond de haven opnieuw werd ingericht, zijn we geleidelijk overgegaan op werkkleding en veiligheidsschoenen. We verkopen nog steeds watersportartikelen, maar aan particuliere klanten. We hebben ook vrijetijdskleding en kampeerspullen.”

Met de werkkleding en werkschoenen richt Duijn Stores zich op bedrijven in de bouw, de industrie en de zorg in de Duin- en Bollenstreek. “Vooral zzp’ers en kleinere bedrijven zijn klant bij ons,” zegt Hans. “We onderscheiden ons door extra aandacht voor de klant. Desgewenst bedrukken we de kleding ook met bedrijfslogo’s. Dat kan ook in kleine aantallen. We hebben een groot assortiment kleding en schoenen in diverse merken, onder andere Havep, Blaklader en Redbrick. En wil de klant iets anders of vindt hij niet de juiste maat, dan gaan we voor hem op zoek en laten we het op maat maken. Dat is onze kracht. Wij vinden: de kleding en de schoenen moeten lekker zitten. Je draagt het immers minimaal veertig uur per week.”

Duijn Stores zit sinds 1990 in een nieuw ruim pand aan de haven. Hans: “De bedoeling is dat het hier een gezellig doorgangsgebied wordt van de jachthaven naar het centrum. Maar omdat hier geen concurrerende detailhandel mag komen, komt dat moeilijk van de grond. Dat is jammer.”

Duijn Stores
Haven 4, 2225 BH Katwijk
T 071 – 401 28 32
I www.duijnstores.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
17-05-2024 09:06
Sam
Amerik Leeuwen
Kan ik daar Ook terecht voor het leasen Van een Mini? MvG....
04-05-2024 11:10
Amerik Leeuwen