Dirk Schaap Rioolservice over werk kustversterking: “Dit gaan we niet meer meemaken”

‘Spectaculair’. Zo noemt Dirk Schaap zijn werkzaamheden voor de kustversterking in Katwijk. In januari en februari 2014 legde zijn bedrijf buizen van 15 tot 315 mm dikte aan op het Katwijkse strand rondom de nieuwe dijk ten behoeve van gas, water, elektriciteit en telecommunicatie voor de veertien strandpaviljoens. 

“Bij een normale klus krijgen we van tevoren een paar honderd meter aan buizen geleverd, nu waren de buizen in totaal tussen de vijf en dertien kilometer lang,” kijkt Dirk Schaap terug. “Er waren zes vrachtwagens nodig om alles bij ons af te leveren. Het was een megaproject, ook omdat het onder grote tijdsdruk moest worden uitgevoerd. We werken bij dit soort projecten met materiaal dat eigenlijk niet geschikt is voor de wintermaanden. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Bijzonder was ook dat het in mijn geboortedorp was. En we hadden veel kijkers. Elke dag stonden er op de uitkijkposten tientallen mensen. Een project zoals dit in Katwijk ga ik niet meer meemaken. En mijn kinderen ook niet.”

Hele jaar door
Dirk Schaap Rioolservice werkte nauw samen met hoofdaannemer Ballast Nedam, dat de planning bewaakte, en Schaddé van Dooren, grondverzetbedrijf en afvalverwerker in Katwijk. Continu werkten vijf mensen van Dirk Schaap en twee graafmachines aan de klus, vaak tot ’s avonds laat.

Het werk zit er nog niet op voor Dirk Schaap. In juli worden er nog buizen en kabels bij het plein voor hotel Noordzee aangelegd. En in oktober komen de medewerkers van Dirk Schaap Riool- service nog een keer terug om de post van de Katwijkse Reddingsbrigade aan te sluiten op het leidingennet van de nuts- bedrijven. Dirk Schaap, afsluitend: “Het was mooi om het jaar zo te beginnen. Maar het hele jaar door hebben we werk voor de kustversterking, kleine en grote werkzaamheden.”

Dirk Schaap Rioolservice
Het negen mensen tellende bedrijf van Dirk Schaap werd in 1996 opgericht. In 2007 verhuisde het van oorsprong Rijnsburgse bedrijf naar het Katwijkse bedrijventerrein ’t Heen. Hoofdactiviteit van Dirk Schaap Rioolservice is het ontstoppen en repareren van riolen in opdracht van particulieren, aannemers, loodgieters en verenigingen van eigenaren. Daarnaast legt het bedrijf leidingen aan en verhuurt het mobiele toiletcombinaties. Sinds kort doet Dirk Schaap Rioolservice in Noord- en Zuid-Holland alle service- werkzaamheden van Sanibroyeur, wereldwijde leverancier van sanitaire installaties. “Helderheid in tarieven en een snelle service zijn onze specialiteiten,” zegt Dirk Schaap. “We zijn altijd bereikbaar en hebben 24 uur per dag drie mensen stand-by staan, ook in de weekenden.”

Dirk Schaap Rioolservice
Weverstraat 5 2222 AP Katwijk
T 071 – 403 50 16
I www.dsrioolservice.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam