Ciomé Interiordesign: Een veelzijdige ontwerpstudio

Ciomé Interiordesign is een veelzijdige ontwerp- studio. Ciomé ontwerpt interieurs, exclusieve wandpanelen, custom made materialen en meubilair. Marian Vaartjes is de drijvende kracht achter Ciomé.

Met haar bouwkennis en uitgebreide kennis van materialen en kleuren, biedt Ciomé haar opdrachtgevers een persoonlijk advies en ontwerp. Ciomé Interiordesign werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. De afgelopen jaren heeft Ciomé ontwerpen gerealiseerd in luxe woonhuizen en appartementen, restaurants, winkels en kantoorpanden.

Een interieurontwerp van Ciomé kenmerkt zich door spannende, kleurrijke combinaties die de wensen van de opdrachtgever en de architectonische kenmerken van een ruimte versterken. De werkwijze van Ciomé is overzichtelijk en transparant. Ciomé werkt vanuit grote lijnen, naar uitgebreide interieurdetails zoals meubilering & styling. Een specialisme van Marian is het ontwerpen en realiseren van bijzondere wandpanelen, murals en artistieke decoraties. Deze producten worden speciaal gemaakt en zijn daardoor uniek in haar soort.  In 2014 heeft Ciomé een toonaangevend interieurontwerp gerealiseerd voor Limes International te Valkenburg, waarbij Ciomé zich heeft laten inspireren door de locatie aan De Oude Rijn, de grens van het Oud Romeinse Rijk.

Bouwplannen?
Heeft u bouw of verbouwplannen? Bent u opzoek naar een interieur, waarin uw wensen duidelijk zijn vertaalf? En durft u “kleur te bekennen”? Dan kan Ciomé Interiordesign u helpen dit te realiseren. Ciomé maakt graag geheel vrijblijvend kennis met u!

Ciomé Interiordesign
Burg. De Wildesingel 84
2235 TR Valkenburg ZH
T 06 50 61 78 42
www.ciome.nl
[email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *