Bouwkundig Adviesbureau A. Duijndam: “Bouwen is niet alleen stenen stapelen”

“Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook in de bouw : of je nu gaat verbouwen, uitbreiden of nieuwbouw gaat plegen. Als adviseur kan ik de klant met dergelijke plannen hierin bijstaan en begeleiden.” Arie Duijndam helpt particulieren en bedrijven met het realiseren van al hun bouwplannen. Met zijn achtergrond als bouwkundig tekenaar en opzichter heeft hij een jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, tekenen en begeleiden van bouwwerken.

“Als mensen met hun idee bij mij komen, bekijk ik hiervoor de mogelijkheden, maak hiervoor de benodigde tekeningen en vraag voor hen de benodigde vergunningen aan.” vertelt Arie Duijndam. “Er zijn in de laatste jaren weliswaar steeds meer zaken vergunningsvrij geworden. Veelal meent men dan een goede bouw- tekening niet nodig te hebben. Ik waag dit te bestrijden : Men blijft verplicht om volgens de ( steeds wijzigende ) regels van het Bouwbesluit voor o.a. veiligheid, isolatie, ventilatie, etc. te bouwen. Met een goede bouwtekening leg je dit vast. Met een tekening weet je als opdrachtgever wat en hoe een aannemer moet bouwen en kun je die tekening als basis gebruiken voor een prijsaanvraag en ook de aannemer kan hierop zien wat en hoe hij e.e.a. moet bouwen.” Hoewel er voornamelijk kleinschalig tekenwerk voor o.a. dakkapellen, uitbouwen, dakopbouwen, etc. wordt verricht, betekend dit niet dat er grootschalig werk uit de weg wordt gegaan. In het verleden werd o.a. ook gewerkt aan nieuwbouw van woningen, uitbreiding van club,- school- en kerkgebouwen en last but not least het bouwen van strandpaviljoens. Zo werden dit jaar i.s.m. Meerkerk Houtbouw de nieuwbouw van de strandpaviljoens Paal 14 en Strandhuys Katwijk op het strand van Katwijk ontworpen en getekend.

“Uitgangspunt van mijn werk is onderscheidend bezig zijn d.m.v. het belang van de klant voorop te stellen en daarbij kwaliteit leveren.” benadrukt Arie Duijndam tot slot.

Bouwkundig Adviesbureau A. Duijndam
Bouwkundig Adviesbureau A. Duijndam is al bijna 20 jaar actief op het gebied van advisering, bouwkundig tekenwerk en aanvragen van vergunningen voor particulieren en bedrijven. Verbouwen, uitbreiden en nieuwbouw van woningen en gebouwen is voor de meeste geen dagelijkse kost. Voor eigenaar Arie Duijndam van het gelijknamige adviesbureau zijn advisering en begeleiding van dergelijke processen wel dagelijkse kost. Tot zijn hoofdwerkzaamheden rekent hij het onderzoeken en advisering van de beste mogelijkheden, onderzoek of hier vergunningen van de gemeente voor nodig zijn, ontwerp- en bouwkundig tekeningwerk en het aanvragen van de benodigde vergunningen. Ook kan het bureau een rol spelen bij de aannemersselectie, offerteaanvraag en bouwbegeleiding. Hoofdzaak bij dit alles is klant-, oplossings- en kwaliteitsgericht werk leveren.

Bouwkundig Adviesbureau A. Duijndam
Boslaan 28 2224 HH Katwijk
T 071 – 4017262
E [email protected]
I www.arieduijndam.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam