Het wagenpark van Botermans Elektrotechniek

Sinds de oprichting van Botermans Elektrotechniek in 1971 ishet elektrotechnische bedrijf in Valkenburg klant van De Jong’s Autobedrijven.  “We zijn allebei een familiebedrijf. Dat merk je; we zitten op dezelfde golflengte.”

Waarom kopen jullie je auto’s bij De Jong’s Autobedrijven?
Eigenaar Dirk Botermans: “De relatie met De Jong is overgegaan van vader op zoon. Zo lang als ik me kan heugen, zijn we klant bij De Jong, eerst toen De Jong hier in Valkenburg zat en na de verhuizing naar Katwijk ging dat gewoon door. We zijn beide een familiebedrijf. Dat merk je; we zitten op dezelfde golflengte. Zoiets telt mee bij de keuze voor een leverancier. Verder is het zo dat De Jong heel benaderbaar, servicegericht en flexibel is. Als er iets is, wordt er snel geschakeld. Kleine reparaties, zoals lampen vervangen, worden meteen gedaan en kan dat niet dan krijgen we vervangend vervoer. Ze denken met ons mee en we kunnen altijd goede afspraken maken.”

Hoeveel auto’s hebben jullie?
“Met in totaal zestien medewerkers doen we alles op elektrotechnisch gebied, van het aanleggen van een stopcontact tot complete data-installaties. We hebben acht bussen van het type Citroën Jumpy en een Citroën C3 en C4 die door onze projectleiders worden gebruikt als ze naar klanten gaan. De bussen zijn als het ware een rijdend magazijn, uitgerust met meetapparatuur voor storingen, gereedschap en klein materiaal. Ze zijn ruim, zien er netjes uit en ze rijden heerlijk. Je zit erin als een vorst.”

Hoe belangrijk is het wagenpark voor jullie?
“Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en zorginstellingen. Het aantal kilometers dat we rijden, is afhankelijk van de projecten die we hebben. Soms is dat dichtbij, soms verder weg. We rijden in heel Zuid-Holland en soms daarbuiten. We hebben ook een eigen storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is. De bussen moeten dus altijd beschikbaar zijn. Als ze stilstaan hebben we een probleem. Dat weet De Jong ook, dus zorgen de medewerkers van De Jong dat we altijd kunnen rijden.”

Botermans Elektrotechniek
Hoofdstraat 75a 2235 CD Valkenburg
T 071 – 407 48 97
E [email protected]
I www.botermans.nl

De Jong’s Autobedrijven
Koningin Julianalaan 1
2224 EW Katwijk
T 071 – 402 85 54
E [email protected]
I www.dejongsautobedrijven.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *