Station Drukwerk produceert drukwerk in alle vormen en maten

Het in Katwijk op het industrieterrein ‘t Heen gevestigde Station Drukwerk verzorgt alle vormen van druk- en printwerk voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Het grootst aantal relaties is echter gevestigd in de Duin- en Bollenstreek, de Leidse regio, het gebied Zoetermeer – Den Haag en in het Westland. Station Drukwerk is een moderne, uiterst goed geoutilleerde drukwerkspecialist met aandacht voor de klant, de producten en het verzorgen van een snelle levering. “Het gaat ons juist om die volgorde”, benadrukt algemeen-directeur Wim van Dijk, “en dat doen we met overtuiging en passie”. Een gesprek met een bevlogen ondernemer in de drukkersbranche.

“In de breedste betekenis van het woord geldt dat we gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van allerlei drukwerk in offset en in print, van zwart tot fullcolour en in welk formaat of oplage dan ook. Ons bedrijf  staat  bekend als een onderneming met een passend advies en een snelle uitvoering van de bij ons ondergebrachte werkzaamheden; en dat  voor een faire prijs”, vertelt Wim van Dijk vanaf zijn bescheiden werkplek midden in het frontofficedeel van de drukkerij. “Het inmiddels ruim 75 jaar jonge bedrijf werkt vanuit een professionele houding en hecht aan het intensief onderhouden van de contacten met de klant”. Station Drukwerk staat bekend om de kwaliteit van de producten, hun flexibele werkhouding en de snelle en precieze afhandeling van de opdrachten.

Verkoop gericht op relatie
Station Drukwerk hecht bijzonder veel waarden aan een goede relatie met de klanten. “Het past in onze filosofie van werken”, zegt Wim van Dijk, “dat we de klant centraal stellen en we hen vanuit onze kennis en ervaring graag ondersteunen. Dat doen we met een team van circa twintig deskundigen in de drukkerij en vooral ook op onze afdeling verkoop. Door hun van oudsher lange binding met de bedrijfstak en het gewend zijn om  zelfstandig te kunnen opereren zijn onze verkoopmedewerkers een optimale schakel tussen de klant en onze onderneming”. Wim van Dijk doelt daarbij met name op Ronald Vrouwdeunt en Stephan Wassenaar die, samen met zijn broer en mede-eigenaar Kees van Dijk, de verkoopafdeling bemensen.

Stephan Wassenaar heeft in de loop der jaren zijn sporen in de drukkerswereld verdiend. Hij is gedurende zestien jaar – eerst bij de drukkerij van zijn vader en daarna bij opvolger ‘Druno Dekker’ in Noordwijkerhout – werkzaam in de grafische industrie. Stephan beschikt derhalve over veel knowhow in het drukkersvak en kan snel en deskundig zorgen voor een passend advies. Dat doet hij op een uiterst klantvriendelijke manier, waarbij het belang van de klant en aandacht voor het product altijd voorop staan. Vooral de relaties uit de noordelijke Duin- en Bollenstreek begeleidt Stephan bij het vinden en gaan realiseren van passend drukwerk. “Voor een deel gaat het hierbij om relaties die ik al jarenlang ken en ondersteun bij het vervaardigen van hun drukwerk. Gelukkig weten de laatste maanden ook steeds meer nieuwe klanten me te vinden. Dat komt niet alleen door de snelle services en het kwalitatief goede werk dat Station Drukwerk levert, maar ook door de grote variatie aan drukwerkvormen”.

Stephan werkt op de afdeling verkoop en productafhandeling onder meer samen met Ronald Vrouwdeunt, die vooral de contacten met de relaties aan de zuidkant van Katwijk onderhoudt. Drie jaar geleden voegde station Drukwerk het uit Zoetermeer stammende bedrijf Speed-Print toe aan hun productie-unit in Katwijk.  “Naast de verschillende vormen van drukwerk verzorgen we alle vormen van print- en kopieerwerk voor bedrijven, instellingen  en overheden in de mij zo bekende regio Den Haag – Zoetermeer”, vertelt Ronald Vrouwdeunt. Hij is nog steeds het ‘gezicht’ en aanspreekpunt voor veel bedrijven en (lokale) overheden in die regio. “De samenvoeging van Speed-Print met Station Drukwerk leidde tot een synergie waar vooral de klant het voordeel van heeft,” aldus Ronald Vrouwdeunt. “We versterken elkaar en krijgen door de combinatie van kennis, technische voorzieningen en klantvolume de kans een zeer interessant product tegen een lage prijs voor onze relaties aan te kunnen bieden. Dat noem ik een dubbele meerwaarde.”

Assortiment
Station Drukwerk biedt, naast het reguliere druk- en printwerk, ook de mogelijkheid aan om XL-printwerk in bijzondere vormen en oplages te vervaardigen. Wim van Dijk: “Het betreft hier een breed assortiment in onderscheidende vormen, van groot formaat prints op diverse materialen, zoals fotopapier, canvas, vinyl en polyprop. Belangrijk daarbij zijn de diverse toepassingen, zoals posters, stickers, presentatiesystemen, steigerdoeken, behang, banieren, reclameborden, displays, etc. Uiteraard drukken wij deze vormen in een hoge kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen”.

Om de dienstverlening te optimaliseren en de digitale-productie met de drukkerij op één adres te concentreren, heeft het aan de Scheepmakerstraat in Katwijk gevestigde bedrijf een aantal aanpassing en vernieuwingen ondergaan. “Alle moderne faciliteiten voor optimaal drukwerk hebben we in huis. Op straatniveau hebben we in ons bedrijfspand op zo’n duizend vierkante meter de productie voor al het conventionele drukwerk geconcentreerd. Op de verdieping daarboven is de printafdeling en de verkoop gevestigd. Daardoor zijn we in staat al het print- en drukwerk op één adres te realiseren”.

Wim van Dijk: “Door de combinatie van alle productievormen kunnen we de markt met een totaal pakket aan druk- en printvormen bedienen. In welke oplage dan ook. We hebben Station Drukwerk gepositioneerd als ‘alleskunner’, die de traditie van drukken en het toepassen van nieuwe technologieën goed weet te combineren.”

Contactadres
Voor de verkoop  van het druk- en printwerk  zijn Kees van Dijk, Ronald Vrouwdeunt en Stephan Wassenaar de contactpersonen . Dat betekent voor de klanten een duidelijk aanspreekpunt voor al hun vragen. Zij zijn dagelijks per mail of telefoon te bereiken. Voor Station Drukwerk geldt het volgende telefoonnummer: 088 20 40 800 en het e-mailadres: [email protected] , indien men contacten wil leggen. De vraag van de klant kan per telefoon of mail voorgelegd worden. “Natuurlijk kunt u ons ook altijd vragen langs te komen. Stephan, Kees of Ronald maken dan een afspraak bij u op het moment dat dit u past”.

Station Drukwerk Katwijk
Scheepmakerstraat 5G
2222 AB Katwijk
T 088 – 20 40 800
E [email protected]
I www.stationdrukwerk.nl

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam