Kvik Leiderdorp: “De vraag is geëxplodeerd”

“Binnen twee uur loop je met een tekening en een gedetailleerde offerte de deur uit, en vier weken later is de keuken of badkamer geplaatst,” zegt franchisenemer Johan van Es van Kvik Leiderdorp.  Snelle service zit bij de Deense keuken- en badkamerleverancier Kvik in de genen.

Kvik (spreek uit als kwik) is het Deense woord voor snel. “Je kunt bij ons snel een keuze maken,” legt Johan van Es uit, “mede dankzij de transparante offerte die we samen met de klant maken. Klanten kunnen componenten toevoegen en weglaten en zo binnen het beschikbare budget een keuken of badkamer samenstellen. Bij ons hoef je nooit twee weken op een offerte te wachten. Ook leveren kan snel. Vier weken na het tekenen van de offerte kunnen we leveren. En we bieden een nette prijs. Onze slogan is: wij verslaan elke prijs. Daar bovenop hebben we het hele jaar door mooie deals voor de snelle beslissers.”

Deens design
“Een keuken is een van de kostbaarste zaken die je aanschaft in een huis,” vervolgt Johan. “Daarom is het belangrijk dat het hele traject van verkoopgesprek tot levering prettig en goed verloopt en in één hand ligt.” Deze filosofie wordt gekoppeld aan een tijdloos en functioneel Deens design. Opvallend is bijvoorbeeld dat de onderkasten standaard 80 centimeter hoog (XL) zijn en indien gewenst 69 cm diep (XXL) zodat klanten extra opbergruimte en een groter aanrechtblad hebben. Oftewel: meer ruimte voor je geld.

In Europa is Kvik (met 135 vestigingen in tien Europese landen, waarvan twaalf in Nederland) nummer één op het gebied van klanttevredenheid. Johan: “Dat horen we ook van de klanten zelf. Meer dan zestig procent van onze klanten komt naar onze winkel omdat ze gehoord hebben van anderen dat het hier goed is. Ook de locatie, pal naast de A4, is goed. Het komt voor dat mensen onze reclame zien op de snelweg en meteen opbellen. We merken dat de woningmarkt aantrekt. Sinds januari is de vraag geëxplodeerd.”

Kvik Leiderdorp
Elisabethhof 6
2353 EZ Leiderdorp
T 071 – 542 09 75
I  www.kvik.nl
E [email protected]

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *