Drukkerij Printshop Ouwehand: “We doen eigenlijk alles”

Drukkerij Printshop Ouwehand zit al bijna twintig jaar op bedrijventerrein De Baanderij in Leiderdorp. Om dit te onderstrepen brengt het bedrijf zijn diensten nu opnieuw onder de aandacht van zakelijke klanten, zowel offline als online. “We laten vaker ons gezicht zien.”

“Iedereen kan hier terecht, of het nu om kleine of grote oplages gaat,” zegt Patrick Beijsens van Drukkerij Printshop Ouwehand. “Ook met kleine opdrachten van particuliere klanten, zoals rouwkaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes en kopieerklussen zijn we blij. En voor heel grote orders werken wij samen met gespecialiseerde partners. Maar in principe doen we alles zoveel mogelijk zelf. Dit kan doordat we twee jaar geleden hebben geïnvesteerd in een nieuw, milieuverantwoord machinepark, waardoor we nu ook in groot formaat kunnen printen en drukken, zoals posters en banners. We doen eigenlijk alles, van briefpapier, visitekaartjes en gepersonaliseerde mailings tot flyers en vlaggen.”

Breed klantenbestand
Het bedrijf heeft een eigen ontwerpstudio, waardoor het het hele drukwerktraject kan verzorgen, van advies tot conceptontwikkeling, en van ontwerp en opmaak tot printwerk. Bovendien kan ook het beletteren van auto’s, het plaatsen van reclameborden en het bedrukken van vlaggen en T-shirts door het Leiderdorpse bedrijf geregeld worden.

“Ons klantenbestand is heel breed,” omschrijft Patrick Beijsens zijn klanten. “We leveren onder andere aan Leiden Marathon, waarmee we een warme samenwerking hebben. Maar ook aan bouwmarkten, reclamebureaus en verenigingen van eigenaren. Dankzij internet is ons werkgebied heel groot. We zitten in de driehoek Den Haag-Rotterdam-Utrecht. Eén mailtje volstaat om snel te kunnen leveren.”

Aan de weg timmeren
Het moge duidelijk zijn: de Leiderdorpse drukkerij, die in 2017 veertig jaar bestaat, timmert aan de weg. Sinds 1 januari 2015 is er een nieuwe accountmanager, Ron van Beveren, die zakelijke klanten bezoekt: “Zo laten we vaker ons gezicht zien”. En onder de naam weprint.nl is er sinds kort een webshop in de lucht, waarmee het vier man tellende bedrijf ook online omzet scoort. Hier zijn de meest gevraagde standaardproducten te bestellen. Voor andere producten en diensten zijn de telefoon en de mail de meest geschikte kanalen.

“Zo willen we verder groeien,” besluit Patrick. “Maar de persoonlijke klantbenadering blijft. Mensen moeten kunnen blijven binnenlopen om samen met de dtp’er achter het scherm hun drukwerk te corrigeren. Daar hechten klanten waarde aan en dat kan hier nog. Ik sta er persoonlijk voor in dat dit zo blijft.”

Drukkerij Printshop Ouwehand BV
Kabelbaan 10
2352 BL Leiderdorp
T 071 – 589 76 70
E [email protected]
I www.weprint.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam