Stukadoorsbedrijf Gebr. Bisschops: “Bij ons zie en hoor je resultaat”

Stucwerkzaamheden, isoleren van buitengevels, onderhoud van gepleisterde gevels en aanbrengen van geluiddempende plafonds. Dat zijn de diensten waarvoor Gebr. Bisschops kan worden ingehuurd. Vaak gebeurt dit in monumentale villa’s en hoogwaardige kantoorgebouwen. “We lopen nergens voor weg.”

Onderhoud van gepleisterde gevels voor diverse woningcorporaties en verenigingen van eigenaren (vve’s). De Laurenskerk in Rotterdam. Twee kantoorgebouwen van Looije Tomaten in Naaldwijk. Villa’s in de gehele randstand en zelfs daarbuiten. Dit is zomaar een greep uit de projecten waar Gebroeders Bisschops bij betrokken was de afgelopen jaren, vaak in opdracht van aannemers, vve’s en woningcorporaties of op voorspraak van architecten.

Ambachtelijk werk
“We lopen nergens voor weg,” zegt vader Johan Bisschops, die samen met zijn zonen en een neef leiding geeft aan het familiebedrijf, dat in 1948 werd opgericht door de eerste generatie Bisschops, grootvader Leo en zijn broer. Voor alle voorkomende werkzaamheden kan het Sassenheimse bedrijf worden ingeschakeld. Van oudsher voor het ambachtelijke werk van bijvoorbeeld sierlijsten maken, waarvoor Bisschops is aangesloten bij het Neerlandsch Stucgilde. Maar tegenwoordig ook voor het verbeteren van de akoestiek in kantoren en woningen.

Kwaliteit en vakmanschap worden bij Bisschops met hoofdletters geschreven. De mensen op de werkvloer zijn merendeels al langere tijd in dienst en zijn door Bisschops zelf verder opgeleid. Het werpt zijn vruchten af, wat onder andere blijkt uit het feit dat het 25 man tellende bedrijf in 2013 de Kwaliteits Award Gevelisolatie van het Garantiefonds Gevelsystemen won. Applaus Mark: “Het mooie van ons vak is dat je iets tastbaars doet. Als wij komen, knapt het op. Het resultaat zie je zodra de steiger is weggehaald. Daar worden mensen blij van. Bij een restaurant heb ik meegemaakt dat de eigenaar voor ons applaudisseerde nadat we een geluiddempend plafond hadden aangebracht, waardoor de nare galm in zijn restaurant verdween. Dus: bij ons zie je niet alleen resultaat, je hoort het ook!”

Gebr. Bisschops
Industriekade 10
2172 HV Sassenheim
T 0252 – 21 17 05
E [email protected]
www.gebrbisschops.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam