Peter Koek – Taxatie & Expertise: Effectief handelen om verdere schade te voorkome

Op het moment dat je een bouwkundig object wilt laten verzekeren of na een ongelukkige schade door de verzekeraar wilt laten vergoeden, komt Peter Koek – Taxatie & Expertise in beeld. Zijn 40 jaar expertise als bouwkundig ingenieur en inschrijving als registerexpert zet Peter Koek in voor nauwkeurige taxaties, deskundig advies en snelle en adequate hulp bij schade.

Anders dan bijvoorbeeld een makelaar taxeert Peter Koek in opdracht van een verzekeraar of particulier. “Ik kijk niet naar de verkoopwaarde, maar naar het bedrag dat nodig is om hetzelfde gebouw terug te bouwen. Daarnaast verlangt een verzekeraar dat brandblussers en alarmeringssystemen goed functioneren en het hang- en sluitwerk in orde is.” Peter Koek inspecteert dit en geeft advies over hoe men dit kan verbeteren.  Wanneer een particulier of bedrijf bij schade een onafhankelijk adviseur wil inschakelen, kan Peter Koek als contra-expert optreden. Dit deed hij onder andere voor de Bruidshoek in Leiden waar waterschade was ontstaan. De contra-expert onderhandelt namens de verzekerde met de expert van de verzekeraar.

Helaas komt het wel eens voor dat Peter Koek in situaties komt waarin mensen niets meer hebben. “Door mijn bouwkundige kennis en jarenlange ervaring kan ik snel schakelen. Nat geworden fotoalbums kun je nog redden in een vrieskamer, het oxidatieproces van elektrische apparatuur kun je stoppen in een droogkamer, bij een verbrande computer zijn soms de gegevens op de harde schijf nog te redden en roest door rook en roet kun je voorkomen als je het materiaal snel behandelt. Door effectief handelen kun je verdere schade voorkomen.

Ik zorg ervoor dat mensen zo snel als mogelijk hun leven weer kunnen oppakken.”

Peter Koek – Taxatie & Expertise
Zuidhoek 35, 2371 CA Roelofarendsveen
T 06 – 55798388
E [email protected]
www.peterkoek.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam