H&B Bouw: bewezen vakmanschap

“H&B Bouw streeft naar perfectie. In kwaliteit en planning. Maar iets is pas ècht perfect als het ook ècht voldoet aan de wensen van de klant. Het eindresultaat moet de verwachtingen van de klant overtreffen,“ aldus de directie van H&B Bouw.

Met deze visie en gedrevenheid runnen Jos van Hoekelen en Harry Bakker al meer dan twintig jaar H&B Bouw. En met succes. H&B Bouw heeft zich gespecialiseerd in de bouw en verbouw van luxe woningen en heeft reeds vele bijzondere werken op haar naam staan. De nieuwe slogan van H&B Bouw ‘Bewezen vakmanschap’ komt hiermee zeker tot zijn recht.

“Onze projecten, of het nu woningbouw, verbouw, onderhoud, renovatie of projectontwikkeling is, onderscheiden zich door een hoge kwaliteit. Bewezen vakmanschap is geen loze kreet. Ons hechte team bestaat uit ervaren vakmensen, die precies te werk gaan en aandacht hebben voor detail en kwalitatief hoogwaardige afwerking.”

Vakmanschap
“Maar vakmanschap gaat verder dan onze bouwtechnische kunde. Vakmanschap uit zich ook in persoonlijke betrokkenheid. Waarom heeft de klant bepaalde wensen? En hoe kunnen deze wensen het beste vertaald worden? Als je je droomhuis laat bouwen, wil je met een partij samenwerken die met je meedenkt en met betere alternatieven komt dan je zelf kunt bedenken. Zoals eerder gezegd: het eindresultaat moet de verwachtingen van de klant overtreffen. Daarnaast is een goede planning van essentieel belang. Wij werken met gedetailleerde planningen en houden ons hier ook aan. Afspraak is afspraak. Hierin onderscheiden wij ons echt.”

Het bewezen vakmanschap van H&B Bouw wordt nog eens onderstreept door het Bouwgarant-keurmerk en Woningborg-certificaat waarover H&B Bouw beschikt. “Het Woningborg-certificaat staat borg voor kwaliteit en een gegarandeerde afbouw van woningen. Klanten kiezen bewust voor bedrijven met het Woningborg-certificaat omdat dit zekerheid geeft en risico’s uitsluit.”

Projectontwikkeling
Naast de (ver)bouw van luxe woningen, richt H&B Bouw zich op onderhoud, renovatie van bijzondere gebouwen en projectontwikkeling. Zoals bijvoorbeeld in Voorhout, waar H&B Bouw momenteel de wijk Vesterhout realiseert (zie kader). Ook hier zet H&B Bouw de toekomstige gebruiker centraal. “Een kansrijke invulling van een locatie begint met weten wat er in de markt leeft, welke ontwikkelingsrichtingen er zijn en wat de consument van nu verwacht van het wonen en werken straks. Dit en het streven om de verwachtingen van de klant te blijven overtreffen, maakt H&B Bouw een vooruitstrevende, zorgvuldige projectontwikkelaar.”

H&B Bouw
Rijksstraatweg 50
2171 AM Sassenheim
T 0252 – 211 382
E [email protected]
www.hbbouw.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *