Drukkerij Bakker & Zn. B.V.: Al bijna 50 jaar vakmanschap!

In onze drukkerij staat alles in het teken van kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid. We beschikken over moderne machines: In de voorbereiding hebben we een mooi Heidelberg CTP-systeem staan, waarmee we van de digitale bestanden rechtstreeks offsetplaten kunnen belichten. Hierdoor is de uiteindelijke afdruk scherper en constanter zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

In de drukkerij staan twee Heidelberg Speedmasters waarop we het conventionele drukwerk drukken in offset. Voor het digitale drukwerk hebben we een mooie printer, waardoor kleinere opdrachten voordelig gemaakt kunnen worden. We hebben een groot formaat printer voor hoogwaardige fotoprints, die ook op foambord of ander plaatmateriaal geplakt kunnen worden.

Maakt u zich zorgen over de wereldwijde ontbossing? Verlangen uw klanten dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt? Grote kans dat het antwoord op beide vragen ja is. De vraag naar duurzame producten neemt toe en daarmee de vraag naar duurzame bosproducten zoals hout en papier. Daarom zijn wij FSC® gecertificeerd. Het FSC®-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Dus of het nu gaat om briefpapier, enveloppen, boeken, stickers, posters, folders, catalogi, mailings, etc., wij zorgen voor een mooi product.

Drukkerij Bakker & Zn. B.V.
Pastoor Onelplein 22, 2371 RD Roelofarendsveen
E [email protected]
www.drukkerij-bakker.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *