AAA Lab Equipment B.V.: Uw innovatieve laboratorium oplossing op maat

Wilt u de productietijd in uw laboratorium aanzienlijk versnellen? Of zoekt u een manier om het werken in uw laboratorium efficiënter te laten verlopen? Laboratoriumapparatuur op maat kan u veel tijd en geld besparen. AAA Lab Equipment ontwikkelt naast standaardapparatuur diverse maatwerkmachines die menselijke fouten zoveel mogelijk elimineren en het eentonige laboratoriumwerk automatiseren. Loopt u tegen een ander probleem aan waar u geen oplossing voor weet? AAA Lab Equipment denkt graag met u mee!

Met ruim twintig jaar ervaring in laboratoriumtechniek is AAA Lab Equipment specialist in productontwikkeling voor de complete voedselveiligheidsketen. Het bedrijf is voortgekomen uit PK Machinebouw, met als wens de internationale markt optimaal te kunnen bedienen. AAA Lab Equipment loopt voorop in hoogwaardige machine-innovatie en ontwikkelt alle laboratoriumapparatuur volledig in eigen huis.  Wanneer u een wens heeft voor maatwerkapparatuur wordt uw automatiseringswens vertaald naar een driedimensionaal model. Gezamenlijk komt u tot een definitief ontwerp dat het bedrijf met diverse deskundigen en het betrokken team volledig in eigen machinefabriek fabriceert.

‘Laboratory solutions at an industrial level’ is waar AAA Lab Equipment voor staat. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert betrouwbare hoogwaardige laboratoriumapparatuur. De producten zijn ontwikkeld vanuit een vraag uit het werkveld; praktisch, robuust, efficiënt en kostenbesparend. In de afgelopen jaren heeft AAA Lab Equipment flink aan de weg getimmerd en diverse snelle machines ontwikkelt voor grote klanten in binnen- en buitenland. De systemen zijn gekoppeld aan LIMS en garanderen een hoge efficiëntie en fouten reductie. Meer weten over de producten van AAA Lab Equipment? Neem vrijblijvend contact met ons op.

AAA Lab Equipment B.V.
Veenderveld 47 F, 2371 TT Roelofarendsveen
T 071-3310085 E [email protected]
www.aaalabequipment.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam