33 nieuwe recreatiewoningen in Noordwijk

In het eerste mooie lenteweekend van 2015, op 7 en 8 maart, werd op Buitenplaats Witte Raaf aan Zee in Noordwijk de eerste van 33 nieuwe recreatiewoningen opengesteld voor potentiële kopers en huurders. Een mooiere timing konden de initiatiefnemers zich niet wensen.

Eind van dit jaar worden naar verwachting de eerste veertien woningen opgeleverd door Van Wijnen Recreatiebouw, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en realisatie van recreatiewoningen. “Ruim 30 jaar ontwikkelen en bouwen we recreatievastgoed voor onder andere Landal GreenParks in Nederland, België en Duitsland,” zegt projectontwikkelaar Niek Klomp namens Van Wijnen Recreatiebouw.

Wiel uitvinden
“Dat is de reden waarom we voor Van Wijnen hebben gekozen en niet voor een lokale bouwmaatschappij die dan eerst zelf het wiel moet uitvinden,” voegt Therus Oostdam toe, eigenaar van Noordwijk Vakanties en initiator van het nieuwe vakantiepark, waar op ruime en groene percelen vier typen huizen verrijzen, ontworpen door het Noordwijkse architectenbureau Van Manen. “De huizen zijn echt top of the bill,” zegt Oostdam, “deels met rieten daken en veranda’s en een zelf ontworpen interieur in de groen-blauwe kleuren van de gemeente Noordwijk. Bovendien zijn de percelen groter dan in andere parken. Dat moet ook wel, want mensen willen net als thuis comfort.”

Ondernemers
De recreatiewoningen kunnen worden gekocht voor eigen gebruik of voor de verhuur. Potentiële kopers zijn particulieren in Nederland en Duitsland, maar ook ondernemers uit de regio behoren tot de doelgroep. Oostdam: “Twintig tot dertig procent van deze huizen wordt door ondernemers gekocht, vaak als tweede huis. De omgeving, met het strand, de duinen en de bossen, heeft veel te bieden en er is genoeg te beleven. Alle faciliteiten zijn er: van golfbanen tot zwembaden. Je krijgt er een leefwereld bij. Met dank ook aan de gemeente die goed heeft meegewerkt met het opstellen  van het nieuwe bestemmingsplan.”

Geïnteresseerd?
Elke zondag van 11.00 tot 15.00 uur kunt u de modelwoning bezichtigen. Ook op Eerste en Tweede Paasdag staan de deuren open.
Adres: Duindamseweg 7, Noordwijk.

www.buitenplaatswitteraafaanzee.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam