Van Kesteren Schilders: toonbeeld van modern bedrijf

Wie goed doet, goed ontmoet. Van Kesteren Schilders in Voorhout heeft dan ook een vaste kern medewerkers én klanten. Het feit dat die klant naast glaswerken en het schilderwerk ook voor behang en gordijnen bij Van Kesteren terecht kan, is eveneens een grote kracht. Van Kesteren Schilder is- in het jaar van het 80-jarig bestaan – het toonbeeld van een modern schildersbedrijf anno 2015.

Van Kesteren Schilders in een van de grotere schildersbedrijven in de regio met 35 auto´s onderweg in een gebied dat de driehoek Den Haag, Alphen aan den Rijn en Amsterdam bestrijkt. “We werken in wintertijd met 40 schilders; in de zomer loopt dit op tot 60 man”, geeft Oscar aan. Naast het schilderwerk heeft het bedrijf 3 glaszetters.

Het familiebedrijf staat al 80 jaar voor vakmanschap en kwaliteit. Voor de huidige generatie Jan van Kesteren, Loek van Noort en Oscar Ligtvoet is vooruitkijken belangrijk. Het schildersbedrijf heeft daarom de afgelopen jaren benut om aan het bedrijf te bouwen. Er is geïnvesteerd in het personeel, de winkel doet steeds meer dienst als showroom en duurzaamheid en veiligheid zijn nog belangrijker geworden dan voorheen.

Iedere klus is kans
Personeel is het belangrijkste kapitaal voor Van Kesteren Schilders. Met personeelsbijeenkomsten waarin een thema, zoals klantgerichtheid of teambuilding, wordt behandeld, willen de jonge ondernemers de schilders bewust maken van de indruk die ze bij klanten achterlaten. “Representativiteit is belangrijk. Iedere klus is een kans om een nieuwe binnen te halen en dat begrijpen ze”, vertelt Loek trots, “maar vooral willen we door de bijeenkomsten de schilders bij de zaak betrekken en ze zelf laten vertellen hoe zaken beter kunnen. Overigens is de feedback van klanten net zo belangrijk en ook dat wordt besproken met elkaar”, vult Jan aan.

Slagkracht en flexibiliteit
Schilderen, zowel het binnen- als buitenwerk, is en blijft de hoofdmoot van het bedrijf. Het bedrijf heeft dan ook een mooie orderportefeuille opgebouwd op het vlak van bestaande bouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Het team werkt aan grote en kleine projecten voor onder andere voor scholen, musea, kerken, ziekhuizen, vastgoedmaatschappijen en retail.

“De grootte van ons vakkundige team zorgt voor slagkracht en flexibiliteit, waardoor we ieder project in goede banen kunnen leiden. We leveren kwaliteit en kunnen veel aan. We verkopen dan ook niet zo snel nee”, benadrukt Oscar.

Duurzaamheid
Duurzaamheid zit voor Van Kesteren Schilders in vele facetten. “Het gaat ook over inzetbaarheid. Schilders moeten
vitaal blijven tot hun pensioen. Daarom begeleiden wij ze in hun leefpatroon. We hebben een abonnement bij een fysiotherapeut en we bieden ze niet-roken-cursussen aan. Bij ons werken vitale 55-plussers en daar zijn we echt trots op.” Duurzaamheid is eveneens de auto op aardgas die ze binnenkort aanschaffen, de groene stroom en energiebesparende maatregelen, waaronder zonnepanelen. “Alles bij
elkaar, met ons team, de focus op duurzaamheid en het kunnen bieden van een totaalpakket hebben we een goede basis gelegd. De boel is in balans en dat geeft voldoening”, besluit Loek.

Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36
2215 KH Voorhout
T. 0252 – 21 17 79
E [email protected]
www.vankesterenschilders.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam