Ingenieursbureau Faas & Van Iterson, specialist in het berekenen van bouwconstructies

De medewerkers van Ingenieursbureau Faas & van Iterson houden zich dagelijks bezig met  het ontwerpen en berekenen van bouwkundige constructies en het maken van constructie- tekeningen.

Dit kantoor bestaat sinds 2001 en wordt geleid door de naamgevers Johan Faas en Jan van Iterson. Er werken vijf constructeurs en een administratief medewerker bij dit ingenieursbureau.

Van kleine tot grote werken
Ingenieursbureau Faas & van Iterson levert ontwerpen, berekeningen en de bijbehorende constructietekeningen. Deze gegevens zijn onder meer nodig bij het aanvragen van vergunningen en worden dan ook bij Bouw- en Woningtoezicht ingediend. Na goedkeuring worden de tekeningen gebruikt bij de uitvoering van het bouwwerk. Verder treden zij op als hoofdconstructeur en volgen ze het complete traject van ontwerp tot uitvoering. Zij geven constructies vorm in de benodigde dimensies en stellen de uitgangspunten vast voor vloeren, daken, metselwerk en staalconstructies. Deze worden door externe leveranciers uitgewerkt en door hen gecontroleerd. Ook op de bouwplaats voeren zij de benodigde controles uit. Al enige tijd werken ze volgens de BIM-methodiek (Building Information Modeling). Dit betekent dat de tekeningen in een 3D-model worden opgezet.

Het werkterrein van Faas & van Iterson varieert van kleine werken zoals verbouwingen, tot grote werken in de utiliteitsbouw. Denk aan projecten in de woningbouw, appartementenbouw, utiliteitsbouw (kantoren en hallen), verbouwingen en renovaties. Architecten, aannemers, gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en particulieren zijn hun opdrachtgevers.

Uiteraard zijn zij u graag verder van dienst en lichten ze hun werk- zaamheden nader toe tijdens een persoonlijke kennismaking.

Ingenieursbureau Faas & van Iterson
Wattstraat 34, 2171 TR Sassenheim
Postbus 32, 2170 AA Sassenheim
T 0252-234950
E [email protected]
www.faasenvaniterson.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam