Aannemersbedrijf A.G.J.C. Van Breda: Voortbouwen op een sterk fundament

Vijf generaties lang werken aan de toekomst met de vaste motto’s, kwaliteit en service. Familiebedrijf A.G.J.C. Van Breda B.V. heeft een lange geschiedenis die stamt uit 1929. Aad en zijn zoon Jeroen van Breda geven samen al jaren leiding aan het bedrijf. Sinds vorig jaar is Rick de Ruiter het management komen versterken.

Aannemersbedrijf A.G.J.C. Van Breda B.V. is een begrip in Sassenheim en omstreken. Het aannemersbedrijf heeft een lange historie dat voorkomt uit eerdere familiebedrijven in de aannemersbranche. Bekend is dat de broers M. en A. van Breda sinds begin 1900 bouwden aan het fundament van het bedrijf. In 1946 is het bedrijf in de huidige vorm ontstaan. Sinds die tijd is het familiebedrijf in Sassenheim gevestigd. Vanaf december 2004 wordt er gewerkt vanuit het nieuwe bedrijfspand aan de Industriekade. Het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats, voorzien van de modernste machines. Alle houtbewerkingen zoals het fabriceren en leveren van kozijnen, ramen, deuren, lijstwerk en overige houtbewerkingen, worden hier uitgevoerd. Van Breda wordt veel gevraagd voor het verbouwen en renoveren van woningen, maar ook voor nieuwbouw van villa’s en onderhoud van bestaande woningen. Veel werk wordt verricht in de gemeente Teylingen en omliggende gemeenten in een straal van circa 60 km.

Vertrouwd bouwen
Aad van Breda:’’Service vinden wij belangrijk. Onze relaties koesteren wij. Wij beseffen dat we ons bestaansrecht ontlenen aan de waardering van onze relaties.’’ Jeroen van Breda vult hierbij aan: ‘’Honderden particulieren, organisaties en ondernemers hebben de weg naar ons gevonden. Het zijn meestal relaties waarmee we jaren samenwerken. Dat zegt toch iets over onze vakmanschap, kwaliteit, service en flexibiliteit. Er is duidelijk vertrouwen in ons werk.’’ Rick de Ruiter is geen familie van Van Breda, maar past uitstekend in de cultuur van het bedrijf. Hij staat voor de zaak en moet ook de genen bezitten die het bedrijf groot hebben gemaakt. ‘’Vertrouwd bouwen, is onze slogan en wij doen er alles aan om deze slogan te waarborgen.’’

Vaste groep onderaannemers
Om de hoge norm te garanderen werkt Van Breda met vaste onderaannemers. Aad van Breda: ‘’De onderaannemers moeten de zelfde instelling hebben als wij. Ook stellen wij hoge normen aan de netheid op de werkplaats. Dat weten onze medewerkers. Wij werken schoon en leveren schoon op.’’

Bouwgarant
De service gaat ver. Jeroen van Breda: “WWij staan altijd klaar voor onze klanten. Het gebeurt regelmatig dat ik in de avond of nacht op pad ga om een inspectie uit te voeren bij een opdracht. Je moet er alles aan doen om het vertrouwen dat je hebt gekregen te waarborgen.’’ Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda B.V. is lid van Bouwend Nederland en BouwGarant. Ook is het bedrijf een gecertificeerd leerbedrijf. Kortom, een allround bouwbedrijf dat zich bezighoud met nieuwbouw, uitbouw en verbouw, renovaties, restauraties (monumentaal) en onderhoud. Service en kwaliteit staan bij het aannemersbedrijf zeer hoog in het vaandel.

Aannemersbedrijf A.G.J.C. Van Breda
Industriekade 30
2172 HW Sassenheim
T 0252-21 24 55
E [email protected]
www.agjcvanbreda.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *