Restaurant TROTS bestaat vijf jaar: “Het moet goed en gezellig zijn”

Trots zijn ze bij restaurant TROTS. Vanwege het vijfjarig bestaan dat deze maand wordt gevierd. Maar ook vanwege het feit dat TROTS in die vijf jaar een bekende naam is geworden, ook bij zakelijke gasten.

“We zijn zeven dagen per week open en super flexibel,” zeggen eigenaresse Daniëlle Paats en haar rechterhand Kirsten de Leeuw op de vraag wat TROTS anders maakt dan anderen. Om er in één adem aan toe te voegen: “En we zijn een intiem en huiselijk restaurant midden in het centrum, met veel parkeergelegenheid en dichtbij het station. Ideaal dus voor zakelijke gasten.”

Aangeklede borrel

Dat bedrijven dat ook vinden, blijkt uit het feit dat zij regelmatig bij TROTS vergaderen, borrelen, lunchen en dineren. Dat kan aan de ronde tafel in het midden van de zaak, of in een aparte ruimte waar plaats is voor zestig mensen. Het gebruik van de beamer en het projectiescherm is gratis. Zaalhuur wordt evenmin in rekening gebracht. “We bedenken steeds nieuwe arrangementen,” zegt Daniëlle, “variërend van een aangeklede borrel tot een viergangendiner. Het moet goed en gezellig zijn. Desgewenst verwerken we het bedrijfslogo in de menukaart. Zakelijke gasten die even snel willen lunchen, kunnen van tevoren bellen. Wij zorgen dan dat het eten klaarstaat.”

Het vijfjarig bestaan werd gevierd met een speciale actie. De hoofdprijs, een verwendag voor degene met de origineelste felicitatie, werd mogelijk gemaakt door meerdere bedrijven. “We hebben heel goede contacten, zijn lid van de VOA en werken vaak samen met bedrijven, onder andere in de vorm van kortingsacties.  Zodoende staan we goed bekend bij het Alphense bedrijfsleven.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam