Escape ICT: “We weten van de hoed en de rand”

“Technisch de beste oplossing voor de beste prijs, daar gaan we voor,” zeggen Johan Schoneveld en Mark Verheijen van Escape ICT, dat gespecialiseerd is in systeembeheer voor het midden- en kleinbedrijf. “Dan krijg en houd je tevreden klanten.”

Escape ICT heeft een vaste club klanten waar de beide eigenaren al vijftien tot twintig jaar over de vloer komen. Het ICT-bedrijf werd in 1993 opgericht in Leiderdorp. Zes jaar geleden verhuisde Escape ICT naar bedrijventerrein Klei-Oost op de grens van Rijnsburg en Noordwijk. De klanten bevinden zich in de Randstad en er buiten. Gezien de vele remote-mogelijkheden via internet zijn afstanden immers geen probleem.

“We zijn een kleinschalig bedrijf,” zeggen Johan en Mark over hun bedrijf. “Juist dat is onze kracht. Dat onze klanten altijd hetzelfde aanspreekpunt hebben die van de hoed en de rand weten, waarderen ze zeer. Aan persoonlijk contact en een no-nonsense aanpak is behoefte in het MKB-segment. Dan kun je echt meedenken met de klant en een leverancieronafhankelijk en deskundig advies geven. Ook voor het monitoren van de systemen – 24 uur per dag, zeven dagen in de week – zijn klanten bij ons aan het goede adres.”

In de cloud

Steeds meer diensten gaan in de cloud, signaleren Johan en Mark. “Servers verdwijnen en opslag van data vindt plaats in externe datacenters. Wij denken met de klant mee en zoeken naar een passende en juiste oplossing waarbij ook een hybride omgeving een goede mogelijkheid kan zijn. Hierbij letten we vooral op de operationele kosten. Dus: heeft u een vraagstuk? Daag ons uit!’’

Escape ICT

De Scheysloot 1
2201 GN Noordwijk
T: 071 – 408 00 11
I: www.escapeict.nl
E: [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *