Event & Convention Center Leiden: Van internationale congressen tot Winter Wonderland

Het Q-Music ‘Foute Party’ evenement, het ‘Afrika Works’ congres, de nascholingscongressen van het Bureau van de Boerhaave Commissie…Het is slechts een greep uit recente bijeenkomsten die met groot succes in het nieuwe Event & Convention Center Leiden hebben plaatsgevonden.

Met 3000m² is er ruimte genoeg voor dit soort grote evenementen, beurzen, diners, congressen en feesten tot 2500 gasten. Doordat de 7 meter hoge wanden zijn voorzien van 15 cm beplating met isolatie, is de ruimte door de goede akoestiek uitstekend geschikt voor zakelijke en muzikale evenementen. De ruimte wordt verwarmd volgens de nieuwste energienormen en verlicht door zeer milieuvriendelijke LED verlichting. Een ‘groene’ bedrijfsvoering dus, met visie voor de toekomst.

Dit grote Event & Convention Center Leiden is tevens het nieuwste onderkomen van IJskoud Events, die hier hun Winter Wonderland arrangementen kunnen organiseren van december t/m maart. Metershoge iglo’s, grote ijsberen, besneeuwde bomen, kroonluchters en ice bars vormen hier de basis voor unieke winterse belevingen van de zakelijke markt! Ludieke relatie-evenementen, kerst- en eindejaarsfeesten of après ski-meetings wachten een warm onthaal in een winters wonderland!

Het Event & Convention Center Leiden is eigendom van Holiday Inn Leiden en ligt direct aan het hotel, waardoor er ook nog eens 14 break-out zalen, 200 hotelkamers, een fitness center, voldoende parkeergelegenheid en een uitstekende catering aanwezig zijn. Het center voorziet in een ruime parkeergelegenheid en gratis Wi-Fi. Centraal gelegen aan de A44 tussen Amsterdam en Den Haag is deze locatie uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer.”

Event & Convention Center Leiden / Holiday Inn Leiden

Haagse Schouwweg 10, 2332 KG Leiden
T: 071 – 53 55 555
I: www.eventcenterleiden.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *