Column Piet Bokelaar: Klein duimpje naar Web Summit

In november reizen 20.000 bezoekers van over de hele wereld naar Dublin waar alle noviteiten rond het web worden gepresenteerd. Op dat gebeid is Web Summit de grootste bijeenkomst ter wereld. Bedrijven zoals Twitter, Evernote, Dropbox, Instagram hebben daar hun ideeën voor het eerst mondiaal gepresenteerd en bezoeken Web Summit nog elk jaar net als Google, Apple, Amazon en vele anderen.

MoreApp is door de organisatie van Web Summit uitgenodigd gratis te participeren voor het programma op de Alpha-stage. Dit programma biedt veelbelovende startups een platform zich te presenteren voor publiek en investeerders. Op Web Summit lopen de juiste mensen die in staat zijn een startup naar een hoger niveau te brengen. En for sure, we zijn er trots op dat we daar mogen zijn. Wat was daarvoor de aanleiding?

Wat begon als een toepassing voor plantbeoordelingen is in krap twee jaar tijd uitgegroeid tot een systeem waarmee bedrijven alle papieren formulieren zelf kunnen vervangen voor digitale formulieren. De vastgelegde gegevens kunnen per e-mail worden verzonden of geïntegreerd met andere software systemen. Fluitje van een cent. Iedereen kan zijn/haar eigen formulier ontwerpen en beheren met MoreApp. Ook al ben je niet opgeleid tot software engineer, toch kun je ieder formulier maken zonder enige uitleg. Zo simpel is het product. MoreApp biedt een uitgebreide directory van widgets die beschikbaar zijn om formulieren mee op te bouwen. Denk aan foto’s, barcode scanning, het toevoegen van een handtekening of tekst-headers. Inzetbaar in vele branches en voor vele toepassingen. Al meer dan 1.000 bedrijven hebben ervaren welke voordelen MoreApp biedt. Met klanten in de sectoren automotive, bouw, facilitaire dienstverlening, handel, overheid en zorg heeft MoreApp al vele tevreden gebruikers. MoreApp behoort tot de nieuwe generatie software, die mobiel werken integreert met traditionele technologie.  Ontstaan uit twee gerenommeerde bedrijven gaat MoreApp als klein duimpje naar de grootste tech conferentie van de wereld. Onze visie en hard werken heeft ons daar gebracht. Het vervolg ga ik vast meemaken. Ik houd u op de hoogte.

Piet Bokelaar, Distel Software en MoreApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *