Patisserie-Chocolaterie Vermeer opent bed & breakfast: “We blijven dicht bij huis”

In augustus opende Robin Peereboom van Patisserie-Chocolaterie Vermeer een bed & breakfast boven zijn winkel in Lisse. Waarom een bed & breakfast en wat is de relatie met de winkel?

Hoe kwam je op het idee om een bed & breakfast te openen?

Robin Peereboom: “De ruimte boven de winkel, die verhuurd was, kwam vrij. Omdat er in Lisse markt is voor slapen in een romantisch-landelijke sfeer, ben ik Bed & Breakfast Madeleine begonnen. Het is een mooie aanvulling op het huidige aanbod van bed & breakfasts en hotels. We richten ons op een publiek van 25-plus dat enkele dagen weg wil. We bieden betaalbare faciliteiten in het hart van de Bollenstreek. Via internet krijgen we al aanvragen binnen voor het nieuwe seizoen. De reacties zijn heel positief.”

Waar komt de naam Madeleine vandaan?

“Mijn dochter heet Madeleine. En het is de naam voor een cakeje in Frankrijk. We blijven dus dicht bij huis.”

Wel iets heel anders dan een patisserie?

“Valt mee. Zowel in de patisserie als in de bed & breakfast moet je goed voor je klanten zorgen. In beide gevallen gaat het om kwaliteit en goede en betaalbare service, dus lekkere bedden, airco, wifi en een flatscreen tv met dvd. Indien gewenst kunnen mensen van extra faciliteiten gebruik maken, bijvoorbeeld fietsen huren of een proeverij van lekkernijen uit onze eigen winkel.”

Over de winkel gesproken, hoe loopt het?

“We groeien, ondanks de crisis. Het aantal klanten neemt nog steeds toe. Consumenten komen vanuit de wijde omtrek rond Lisse naar onze winkel. Daarnaast hebben we een trouwe groep zakelijke klanten die bijvoorbeeld pakketjes bestellen rond Sinterklaas en Kerstmis. We hebben gewoon een degelijk bedrijf. Omdat we meer dan honderd jaar bestaan, mogen we ons  hofleverancier noemen. Bijzonder was dat we vier jaar achter elkaar een moederdagtaart mochten leveren op het paleis bij koningin Beatrix.”

Hoe blijf je bij in je vakgebied?

“We zijn continu bezig met het verder verfijnen van ons assortiment. Door mee te doen aan nationale en internationale wedstrijden kunnen we steeds weer nieuwe producten uitproberen en introduceren. Dat is niet alleen leuk voor de klanten, maar zorgt ook voor trots bij onze 23 mensen. Als je kwaliteit, service en betaalbare producten levert, overleef je de crisis wel.”

Patisserie-Chocolaterie Vermeer

Heereweg 155
2161 BC Lisse
T 0252 – 41 31 52
I www.patisserievermeer.nl
E [email protected]

Bed & Breakfast Madeleine

Heereweg 155 B
2161 BC Lisse
T 0252 – 41 31 52
I www.bedandbreakfastmadeleine.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
17-05-2024 09:06
Sam
Amerik Leeuwen
Kan ik daar Ook terecht voor het leasen Van een Mini? MvG....
04-05-2024 11:10
Amerik Leeuwen