Mens Makelaars over de vastgoedmarkt: “Positieve tendens!”

Een jaar geleden toen Ad Bakker en Monique de Bruine in dit blad aan het woord kwamen, zagen ze licht aan het einde van de tunnel. Medio 2014 is het licht nog weer feller gaan schijnen.

Dat het beter gaat op de markt van commercieel vastgoed blijkt uit het feit dat in Lisse in het afgelopen tijd elf nieuwe winkels zijn geopend of binnenkort worden geopend. Bij zes daarvan heeft Mens Makelaars bemiddeld. “In andere plaatsen gaat het vaak moeizamer, Lisse is een uitzondering,” zegt directeur/makelaar Ad Bakker. “Dat heeft alles te maken met het feit dat Lisse het winkelhart van de Bollenstreek is. Het winkelcentrum vertoont een divers beeld met filialen van grote landelijke ketens en lokale winkels.”

Maar Lisse kan nog beter op de kaart worden gezet, vult registermakelaar/taxateur Monique de Bruine aan. “Dat werd eerder dit jaar duidelijk toen Cor Molenaar, hoogleraar retail, hier een presentatie gaf. Hij verbaasde zich er bijvoorbeeld over dat er zo weinig bloemen in het straatbeeld zijn, terwijl juist dat voor beleving zorgt in een bollendorp als Lisse.”

Woningbouwprojecten

Ook op andere fronten gaat het beter op de vastgoedmarkt. Ad Bakker: “We zijn en blijven gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van zakelijk vastgoed. Dat doen we al sinds 1973. Maar momenteel zijn we op een zevental plaatsen in de Duin- en Bollenstreek ook betrokken bij woningbouwprojecten. Het loopt dus lekker. Reden waarom we sinds 1 oktober versterking van ons team hebben.”

Mens Makelaars

Heereweg 326, 2161 BV Lisse
T 0252 – 419 135
I www.mens.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam