La Gro Advocaten benoemt nieuwe partners

Per 1 juli 2014 zijn Miranda van Eeden-van Harskamp en Ineke van Meines toegetreden tot de maatschap van La Gro Advocaten. Jan Spanjaard is benoemd tot legal partner.

De nieuwe partners zijn benoemd op 4 juli jl. tijdens de beleidsbijeenkomst van de maatschap te Oostende, België. “De toetreding van deze nieuwe partners is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van La Gro,” aldus bestuursvoorzitter  Rob de Bruin. “Hun ambitie, expertise en aanpak passen heel goed bij de groeiplannen van La Gro.” Zowel Miranda van  Eeden-van Harskamp (werkzaam in Alphen aan den Rijn) als Ineke van Meines (vanuit kantoor Woerden) is gespecialiseerd in insolventierecht. Zij hebben beiden ruime ervaring als curator in faillissementen en bewindvoerder in surseances van betaling en wettelijke schuldsaneringsregelingen. Daarnaast behartigen zij als advocaat de belangen van andere partijen die bij een faillissement betrokken zijn (zoals crediteuren en bestuurders).

Miranda en Ineke houden zich voorts bezig met de advisering bij het aanbieden van akkoorden zowel in als buiten faillissement en met de advisering van ondernemingen met betrekking tot contracten en geschillen. Miranda publiceert tevens op vaste basis in het vaktijdschrift Rechtspraak Insolventierecht. Ineke adviseert en procedeert daarnaast in ondernemingsrechtelijke en arbeidsrechtelijke zaken. De praktijk van Jan Spanjaard is toegespitst op ondernemingsrecht, internationaal recht en contractenrecht. Hij heeft ruime  ervaring in het adviseren over en opstellen van (commerciële) overeenkomsten en algemene voorwaarden in handelsrelaties, distributieovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, alsmede het procederen over (commerciële) overeenkomsten. Veelvuldig adviseert en procedeert hij namens ondernemingen op contractenrechtelijk gebied alsook namens curatoren  in insolventieaangelegenheden. Verder adviseert en procedeert hij voor cliënten die zich met de internationale handel bezighouden. Jan gaat zijn legal partnership combineren met een promotieonderzoek aan de Universiteit Leiden, zijn redacteurschap van het juridische vaktijdschrift Overeenkomst in de Rechtspraktijk, zijn vaste rubriek Actualia in het vaktijdschrift Contracteren, zijn medewerkerschap van het vaktijdschrift Tijdschrift voor Consumentenrechten en Handelspraktijken en diverse andere auteurschappen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam