Bouwmaat XL geopend aan de Rooseveltstraat in Leiden

Bouwmaat in Leiderdorp is uit haar jasje gegroeid en is daarom verhuisd. Op 2 juni zijn de deuren in het bijzijn van vele klanten geopend aan de Rooseveltstraat in Leiden, tegenover de Sligro, een compleet nieuwe vestiging: Bouwmaat XL Leiden.

Tijdens een ontspannen openingsreceptie werd op 12 juni j.l. door wethouder Bouw en Openbare Ruimte Paul Laudy en algemeen directeur Bouwmaat Nederland Bernard Verburg onder goedkeuring van vele genodigden met een ludieke handeling dit nieuwe bedrijf binnen de Leidse stadsmuren verwelkomd en officieel geopend. Met een oppervlakte van 4600 m2 is de nieuwe vestiging de helft groter dan de oude locatie.

“Dankzij de verhuizing zijn we voor onze klanten en hun gehele werkgebied nog beter te bereiken,” zegt Ruud Nieuwenburg, vestigingsmanager van Bouwmaat XL Leiden. “Een groot gedeelte van onze klanten werkt met enige regelmaat in de Leidse binnenstad. Vanuit de Rooseveltstraat zijn ze binnen enkele minuten in het centrum. Bovendien kunnen we straks meer dan 15.000 artikelen uit voorraad leveren, terwijl dat er nu zo’n 12.000 zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nog ruimer assortiment zink en het toevoegen van een merk als Sikkens.

Een assortimentsuitbreiding die perfect past bij de slogan van Bouwmaat: ‘Alles voor slimmer bouwen’. Want één van de succesfactoren van Bouwmaat is de breedte van het assortiment.

Het gemak van Bouwmaat XL

Via de webshop is het mogelijk om 24 uur per dag materialen te bestellen. En met de komst van de nieuwe Bouwmaat XL in Leiden is het nu ook mogelijk om 24 uur per dag de bestelde materialen af te halen door middel van speciale afhaalboxen die met een beveiligde pincode buiten openingstijden toegankelijk zijn. Daarnaast biedt de nieuwe vestiging de mogelijkheid tot overdekt laden.

Bouwmaat, dé groothandel voor bouwmaterialen

Bouwmaat is dé groothandel in bouw-materialen voor de échte professional! Alles wat Bouwmaat doet staat in het teken van slimmer bouwen. Het assortiment, de services, het inkoopbeleid, de speciale acties, tot en met de openingstijden van de vestigingen. Alles moet ertoe bijdragen dat de klant zo efficiënt mogelijk zijn werk kan doen. Een maximaal resultaat tegen een minimum aan kosten. Dat maakt Bouwmaat tot de slimste keuze voor iedere professional in bouw, renovatie en onderhoud.

www.bouwmaat.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam