AutoTestdag 2014: Een video-impressie

Elk jaar kijk ik met veel genoegen uit naar de Rijnstreek Business AutoTestdag. Niet alleen omdat ik het genoegen heb om zo’n 10 vrouwen als gast uit te nodigen voor de goede mix, maar omdat ik het altijd zo’n leuke dag vind wat organisatie betreft. Ook dit jaar weer. De weersvoorspellingen waren goed. Wat wolken, wat zon, een niet onplezierige voorjaarstemperatuur en het zou in ieder geval droog blijven.

Door: John Vroom, autoredacteur

Dit jaar waren wij weer te gast bij Grand Hotel Huis ter Duin, waar het altijd goed toeven is. De ambiance van dit hotel geeft zo’n dag toch dat extra cachet. Ik zie dat de eerste testauto’s al opgesteld worden achter het hotel aan de strandzijde. Dit jaar komen er 26 in diverse uitvoeringen en niet alleen diesel- en benzine-uitvoeringen, maar ook eigentijdse Hybride en Elektrische varianten. Ik zie een Range Rover, een Dodge, een BMW 4 Serie Cabrio, de nieuwe MINI, de Mercedes-Benz C-Klasse, een Subaru Forester en nog meer fraais strak opgelijnd worden.

In de tussentijd verwelkom ik de gasten bij de incheckbalie van de aantrekkelijke gastvrouw Kim die de deelnemers registreert en voorziet van een gevulde enveloppe met instructies. Allemaal vrolijke gezichten in een soort schoolreisjessfeer. Tijdens de koffie-ontvangst in de smaakvol ingerichte Van Diepeningen Lounge, waar de zon vrolijk door de glazen dakkoepel schijnt, zit de stemming er al snel in. Het gezelschap testrijders is zeer gevarieerd. Ik zie een advocaat, een décor & architectuur specialiste, de dames van ‘Fleur de dag’, diverse directieleden van gerenommeerde bedrijven uit de regio en natuurlijk ruim twintig autodealerrepresentanten. Spannend, zeker voor de testrijders, is het koppelen van deze testrijders aan de testauto, wat voor iedereen een verrassing is. Vlot nemen we de lijst door en de testrijders stellen zich tegelijkertijd even voor. Tijdens deze voorstelronde barst er een hevige regenbui los die niet veel goeds voorspelt voor de fotosessie. Maar, als het zover is schijnt de zon weer en enthousiast stelt iedereen zich op voor de traditionele groepsfoto. Nog snel een foto van de testrijder, de dealer en de testauto en iedereen kan op weg om zijn eigen programma in te vullen. Ook wij verlaten rond half elf deze schitterende locatie om er na enige uren weer terug te keren voor de afsluiting van deze Testdag met een altijd gezellige After-borrel.

Rond half vijf komen de testrijders met hun dealer weer binnen in de Van Diepeningen Lounge. De zon is volledig teruggekeerd, zodat we zelfs buiten op het terras kunnen vertoeven. Drankje, hapje, uitwisselen van visitekaartjes, een gulle lach, leuke verhalen, kortom ook nu weer een gezellige sfeer. De één is klanten gaan bezoeken en de ander is gaan toeren. Een ander heeft hem thuis aan de familie laten zien en weer een ander heeft er collega’s ook mee laten rijden.

Grappig te horen hoe sommige testrijders hun criteria stellen of het een goede auto voor hen zou kunnen zijn. Bij de één moeten er drie kinderen op de achterbank kunnen en bij de ander had de prioriteit dat er acht kratten in zouden kunnen omdat dat zijn rijdende kantoor bevatte. Weer een ander ervoer de nadelen van ‘key-less entry’, toen de testrijder de auto in Katwijk wilde afsluiten en de dealer de sleutel nog in zijn zak had gehouden tot in Haarlem. Van starten was dus ook geen sprake meer. Hilarisch, maar het kwam goed. Rond de klok van zes gingen de meeste testrijders weer richting huis, maar nu met hun eigen auto. Terugrijdend richting Oegstgeest mijmerde ik nog even na. Het was weer erg leuk en heel gezellig! En wat de testrijders er van vonden leest u in het magazine van Rijnstreek Business.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen