Verdel ICT & Media: “ICT en media groeien naar elkaar toe”

Barry Verdel begon veertien jaar geleden met het maken van homepages en het sleutelen aan computers. Anno 2014 zit hij met klanten, leveranciers en medewerkers aan tafel om ondernemers te adviseren op ICT- en mediagebied. “Bij ons is geen jaar hetzelfde, met groei als constante factor.”

Toen Barry Verdel op 1 januari 2000 zijn bedrijf startte, was zijn missie: ontzorgen van ondernemers op ICT-gebied. Ruim veertien jaar later is dat nog steeds zo, ook nu Verdel ICT & Media is uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met 35 mensen. Barry Verdel lachend: “In mijn ondernemersplan destijds stond dat ik geen personeel zou aannemen. Ik wilde als een soort tussenpersoon partijen aan elkaar koppelen, maar gaandeweg zag ik in dat een vaste groep van eigen medewerkers toch wel goed is voor je bedrijf.”

Barry’s bedrijf groeide snel: lokaal – waar Verdel marktleider is – maar ook regionaal, grofweg in de driehoek Amsterdam-Rotterdam-Den Haag. Klanten zijn de slager op de hoek maar ook middelgrote accountantskantoren, dankzij een totaalpakket op ICT- en sinds vijf jaar ook op mediagebied.

Vaste prijs

“Want we zagen toen al dat de ICT-techniek en media naar elkaar toegroeien,” zegt Barry. “De markt vraagt niet meer alleen om spullen, maar om complete dienstverlening en een eerlijk advies. Omdat we alle zorg uit handen willen nemen, bieden we daarom nu bijvoorbeeld een onderhoudspakket voor websites aan: @ns. Voor een vaste prijs kunnen bedrijven zo hun website actueel houden qua vormgeving, content, zoekmachineoptimalisatie en techniek. Ook voor de werkplek (mail, back-up, telefonie) hebben we een pakket: de Compleet Ontzorgde Werkplek. Dat werkt goed.”

Barry Verdel schrijft partnership met hoofdletters. “We werken niet in opdracht van klanten maar samen met de klant en met onze medewerkers en leveranciers,” legt hij uit. “We zijn een informele organisatie en toch professioneel. Dat zorgt voor vertrouwen, bereikbaarheid en dynamiek. Dit betekent dat we continuïteit leveren, dat we overal en altijd bereikbaar zijn (telefonisch en in onze eigen winkel) en dat we ons continu blijven ontwikkelen. Bij ons is geen jaar hetzelfde; door de komst van nieuwe medewerkers en nieuwe klanten of door verhuizingen en groei van onze activiteiten.”

Begrijpelijke taal

Verder hecht Verdel ICT & Media aan begrijpelijke taal, wat ook blijkt uit de slogan ‘Op zoek naar een ICT- en mediapartner die jouw taal spreekt?’. De belangrijkste vraag die Verdel aan elke klant stelt is: wat wil je bereiken als ondernemer en hoe kunnen we je hierbij helpen?

Verdel ICT & Media richt zich niet op een specifieke branche. Voordeel hiervan is dat Verdel oplossingen voor een bepaald bedrijf ook elders kan aanbieden. Mooi voorbeeld in dit verband is een industrieel draadloos netwerk voor een bouwbedrijf dat ook prima bleek te werken bij een kweker. Barry, afsluitend: “Ik word er blij van als dit soort dingen lukt.”

Verdel ICT & Media

Veenderveld 32
2371 TV Roelofarendsveen
T  071 – 33 101 84
M 06 – 28 42 27 45
[email protected]
W www.verdel.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *