Demosessie JAN© Online

Voor veel ondernemers is het voeren van de administratie een bron van ergernis. Hoe handig zou het zijn om niet meer op het laatste moment de stukken bij elkaar te moeten zoeken als er weer BTW aangifte moet worden gedaan. Het hebben van een actueel inzicht in de cijfers is wel belangrijk om grip te hebben op je bedrijf en tijdig bij te kunnen sturen. Laten we het dan zo handig en makkelijk mogelijk maken. JAN© Online biedt de uitkomst! We maken gebruik van online oplossingen die niet apart geïnstalleerd hoeven te worden en eenvoudig zijn in de uitvoering.

Hoe eenvoudig en efficiënt deze online oplossingen zijn willen wij je graag zelf laten ervaren. Daarom heeft JAN© verschillende demosessies georganiseerd. Tijdens deze demosessies laten de specialisten van JAN© zien hoe je met JAN© Online:

•        Je bonnen en facturen kunt scannen en deze herkend worden door de software
•        Online je administratie kunt voeren
•        Beschikking krijgt tot een onlinedashboard en hoe je deze moet aflezen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.jan.nl en schrijf je in voor één van de demosessie bij jouw in de buurt.

Jolanda van der Maden, partner en accountant bij Jan© Accountants & Belastingadviseurs Rijnsburg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam