Honderd procent mobiel met Hoogerheide Bedrijfswagens

Een nieuwe of occasion bedrijfswagen aanschaffen, voertuig of laadklep laten keuren, het laten controleren van de tachograaf, een gestrande wagen ophalen of de airco weer aan het werk krijgen. Het is een greep uit de werkzaamheden die Hoogerheide Bedrijfswagens voor zijn klanten verzorgt. Voor bedrijfsvoertuigen en alle service en onderhoud dat daarbij komt kijken, zijn bedrijven bij Hoogerheide Bedrijfswagens aan het goede adres.

Wie bij Hoogerheide Bedrijfswagens binnenkomt weet dat zijn vrachtwagen, bestelwagen of camper in goede handen is. Van internationaal transportbedrijf tot regionale vervoerder, iedereen wordt hetzelfde geholpen. Die laagdrempeligheid is belangrijk voor eigenaar Manfred Hoogerheide. “Wij zijn vooral druk met ons vak. Het betekent dat de klanten en hun wagens centraal staan bij onze medewerkers. Zij doen er écht alles aan om een voertuig zo perfect en snel mogelijk op de weg te krijgen. Wij zijn dan ook 24 uur per dag zeven dagen per week beschikbaar.”

Direct zaken doen

Hoogerheide Bedrijfswagens is officieel dealer van Iveco, Isuzu en Fuso (Mitsubishi) en servicepartner van Renault en Opel bedrijfswagens. Voor de vervoersbehoefte van iedere ondernemer biedt het bedrijf een oplossing op maat. Korte lijnen zijn daarbij belangrijk. “Ik ben een ondernemer die zaken doet met andere ondernemers”, licht Manfred toe. “Ik doe de inkoop, verkoop en de contacten met de carrosseriebouwer. Als een klant een deal wil, kan hij deze met mij sluiten.”

Koop, lease, occasion

Wie niet wil kopen, kan ook leasen. “Dat bedoel ik. Er zijn zoveel mogelijkheden dat wij altijd wel een passende oplossing kunnen aandragen. Wat betreft auto én wat betreft financiering. Wij werken samen met de gerenommeerde leasemaatschappijen en zijn contractpartner van een aantal financiële instellingen. En behoort nieuwkoop of lease niet tot de mogelijkheden, dan beschikken we naast het doorlopende aanbod nieuwe wagens ook over een selectie occasions. Uiteraard door onze ervaren vakmensen uitvoerig gecontroleerd en gekeurd.”

Passende bedrijfswagen

Door de dealerschappen is Hoogerheide Bedrijfswagens in staat bedrijfswagens samen te stellen die voor de meest uiteenlopende zaken kunnen worden ingezet. “Wij leveren complete voertuigen af. Met betrekking tot de opbouw van allerlei laadbakken en laadvermogens is er veel mogelijk. Wil de klant een voertuig voor gekoeld vervoer of een indeling voor zijn kratjes volgens zijn maten, dan regelen we dat. Net als bespuiting en bestickering. Onze specialisten passen de wagens aan volgens alle specifieke wensen van de klant. Of het nu de betimmering is of de uiterlijke kenmerken. Zo zijn onze klanten bij één bedrijf klaar en ontvangen ze ook maar één factuur. Wel zo duidelijk. Bovendien kunnen zij zich op hun core business richten als wij ons werk doen.”

Gespecialiseerd personeel

Dankzij de ruime ervaring en het brede werkterrein, heeft het gespecialiseerde personeel van Hoogerheide Bedrijfswagens kennis van vrijwel alles wat op vier (en meer) wielen rijdt. “We beschikken onder andere over een master mechanic, vijf keurmeesters en elektronicaspecialisten”, vertelt Manfred. Het bedrijf is een erkend APK keuringsstation, tachograafinstallateur, specialist in het onderhoud van transportkoeling, hydraulicaspecialist van onder andere laadkleppen en erkend installateur van snelheidsbegrenzers. Ze verzorgen de reparatie, service en APK-keuringen van alle merken vrachtwagens, bestelwagens, campers en zelfs luxe wagens. “We hebben onze eigen airco-service, beschikken over de juiste apparatuur om een tachograaf te controleren, uit te rollen en te ijken en voor het uitlezen van voertuigen hebben we alle originele uitleesapparatuur. De monteurs stellen alles in het werk om bij eventuele storingen de chauffeurs weer snel letterlijk op weg kunnen helpen. Met onze servicetruck en bergingswagen helpen we klanten ter plekke. Is periodiek onderhoud of een APK-keuring vereist dan halen wij de voertuigen op en zorgen voor vervangend vervoer. Dit alles is mogelijk binnen een passend reparatieonderhoudscontract. Zo kunnen onze klanten 100% mobiel blijven en dat is voor bedrijven die afhankelijk zijn van hun vervoer heel belangrijk”, benadrukt Manfred.

Toekomst

Hoogerheide Bedrijfswagens heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en om deze kwaliteit te waarborgen is het bedrijf drukdoende om zich ISO 9001 te laten certificeren. Naar verwachting zal dit in het tweede kwartaal van dit jaar zijn gerealiseerd. Ook als het gaat om milieuregelgeving voldoet het bedrijf aan alle eisen. Zo mogen voertuigen steeds minder schadelijke stoffen in het milieu uitstoten. De Europese emissiestandaard is de emissienorm voor voertuigen die in de Europese Unie van kracht is. Deze euro-norm wordt regelmatig aangepast. Manfred: “Milieuaspecten zijn de laatste tijd ver doorgevoerd. Is de Euro V er net door, hebben we alweer de Euro VI. Schoner dan dit kan gewoon niet meer. Bio-diesel bijvoorbeeld heeft in het begin haken en ogen gehad. Door temperatuurverschillen kwam er condens en daardoor ontstond er algengroei, en vervolgens slipten de brandstoffilters dicht. Dus moest er geïnnoveerd worden en kwamen de voorverwarmde filters, waardoor condens uitbleef. Momenteel zijn de hybride en elektrische wagens in opmars. De ontwikkelingen blijven elkaar opvolgen en soms vraag  je je wel eens op welke kant het op gaat, maar tegelijkertijd biedt het wel weer allemaal mooie kansen”, besluit Manfred.

Hoogerheide Bedrijfswagens

Rooseveltstraat 74a
2321 BM  Leiden
T 071 – 576 63 93
E [email protected]
I www.hoogerheide.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *