Maak een eigen bedrijfsspel met mijnbordspel.nl

Op zoek naar een origineel cadeau voor jubileum, verjaardag of huwelijk van medewerkers? Behoefte aan een bijzonder relatiegeschenk? Kijk dan eens op www.mijnbordspel.nl. Daar kunnen gepersonaliseerde bordspellen worden besteld. Met eigen bedrijfslogo, personeelsfoto’s, vragen en teksten. Daardoor wordt een bordspel persoonlijker dan ooit.

Op mijnbordspel.nl is het mogelijk om eigen logo’s en foto’s te uploaden. Deze worden in een bordspel naar keuze verwerkt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om eigen vragen en teksten aan een bordspel te verbinden. Dat principe kan ook worden toegepast bij zakelijke eindejaarsgeschenken voor medewerkers of relaties. Na online betaling wordt het gepersonaliseerde spel, inclusief pionnen en dobbelsteen, binnen 3 dagen verzonden.

Zelf een spel bedenken

Een bordspel kan ook effectief worden ingezet bij verkoop- en adviesgesprekken. Zeker wanneer het bordspel informatie over het bedrijf geeft. Natuurlijk denkt mijnbordspel.nl graag mee om ideeën voor bedrijfseigen bordspellen te helpen ontwikkelen, zodat commerciële kansen worden geoptimaliseerd. Daarnaast biedt een bordspel unieke mogelijkheden om cursussen, workshops en seminars een bijzondere dimensie te geven. De bordspellen zijn verkrijgbaar vanaf één exemplaar. Surf voor meer informatie naar www.mijnbordspel.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Julian van Dijck Mediya B.V https://mediya.nl/
11-04-2024 16:43
Julian
Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Nog een fijn Paasweekend! Met vriendelijke groet, Mike van Wijnen Mediya B.V https://mediya.nl/
30-03-2024 09:58
Julian