Kvik: No-nonsense betaalbaar Deens design

Met 450 m2 oppervlakte biedt de showroom van Kvik Leiderdorp letterlijk een kijkje in de keuken. Wie binnenloopt kan zich volop laten inspireren: een strakke keuken, design badkamer of praktisch ingedeelde garderobekast. Kvik biedt Deens design tegen een betaalbare prijs en service op maat.

Bij Kvik Leiderdorp staan de wensen van de klant en het beschikbare budget voorop. “We willen echt maatwerk leveren, zodat klanten tevreden zijn over de aankoop en de plaatsing”, aldus franchisenemer Johan van Es. Dat maatwerk vindt de klant ook terug in drie serviceniveaus: doe-het-zelf, doe-het-makkelijk en daar tussenin waarbij de materialen niet als bouwpakket, maar voorgemonteerd aangeleverd worden.

Transparante prijzen

Een zorgvuldig geselecteerde collectie is een belangrijk onderdeel van het Kvik winkelconcept. “Doordat we het assortiment niet verbreden, kunnen we de prijzen scherp houden, voorraad aanhouden en zorgen voor snelle levertijden.” Een ander onderdeel van het winkelconcept is de no-nonsense prijsstelling. “We werken met echte prijzen. De prijs die je per frontje of op apparatuur ziet, is de prijs die je betaalt. Het is transparant. Dat vinden onze klanten fijn, zo houden ze grip op hun budget. Je hoeft je niet af te vragen of je door beter onderhandelen en minder had kunnen betalen.

Enthousiaste klanten

“Als franchise zetten we echt onze stempel op deze winkel. Wij vinden het superbelangrijk dat klanten enthousiast zijn en ze ons daarom aanbevelen bij anderen.” De medewerkers maken volgens hem daarin het verschil. “Natuurlijk spelen het strakke Deense design, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levertijden een belangrijke rol, maar de medewerkers maken het waar en dat is onze kracht”, besluit Johan.

Kvik Leiderdorp

Elisabethhof 6, 2353 EZ Leiderdorp
T 071 542 09 75
E [email protected]
W www.kvik.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam