Kruyt BV: specialist in toegangsverlening

Een gebouw afsluiten met deuren en sleutels. Het lijkt simpel, maar er zit een wereld achter. Zeker in deze snel veranderende tijden, waarin moderne technologie ongekende mogelijkheden biedt voor het beheer van gebouwen op het gebied van toegangswegen, vluchtwegen, brand- en inbraakpreventie. “We leggen het in een kwartier uit.”

“Wij zien in architecten, projectontwikkelaars, adviesbureaus, aannemers en gebruikers van gebouwen goede gesprekspartners om een gebouw te voorzien van optimaal gebruiksgemak en flexibiliteit zonder in te boeten op beheersbaarheid in toegang en veiligheid,” zegt commercieel directeur Remco Lammen van ijzerwaren- vakhandel Kruyt BV. “Wanneer we in een vroeg stadium tijd in elkaar investeren, kunnen we in minimale tijd een goede basis aan wensen bepalen, wat misverstanden voorkomt en de faalkosten tot een minimum reduceert. In onze vestiging in Leiderdorp hebben we een ruimte met minimaal twintig werkende oplossingen om de wens van een klant visueel te maken.”

Specialistenteam

“We adviseren, verkopen en monteren de producten zelf, en zorgen ook zelf voor de aftersales en de gebruikersondersteuning. Hierdoor voorkomen we dat gebruikers een systeem overgedragen krijgen waarvan ze zelf de werking eigen moeten maken,” voegt Marcel Candido toe. Hij is specialist toegangscontrole en stuurt het achttien man tellende projectteam aan dat de producten en diensten op het gebied van toegangsverlening levert. Dit is inclusief de montage, de installatie van software op computers en het trainen en instrueren van gebouwenbeheerders. Daarnaast kan Kruyt ondersteunen bij storingen en onderhoud. “Vaak zijn er meerdere partijen bij betrokken, denk aan fabrikanten, aannemers, installateurs en natuurlijk de eindgebruiker,” neemt Remco Lammen over. “Onze kracht is dat wij de volledige verantwoordelijkheid op ons nemen en de vertaling maken naar de praktijk. De klant krijgt een vaste projectleider en dus een persoonlijk aanspreekpunt. Het liefst worden wij zo vroeg mogelijk in het bouw- of ontwerpproces betrokken, des te beter is het eindresultaat. Vanzelfsprekend houden we rekening met het beschikbare budget.”

Kwetsbaar

De oplossing kan traditionele cilinders en sleutels zijn, maar ook een flexibel toegangscontrolesysteem met tokens. Maar het wordt steeds gebruikelijker om de smartphone als toegangsmedium te gebruiken. Marcel Candido: “Een systeem met sleutels en cilinders werkt goed, maar is ook een risico. Als één persoon de hoofdsleutel verliest, heeft de gebruiker een probleem. Om de afsluiting van een pand te waarborgen, moet alles vervangen worden. Met digitale toegang kan de beheerder alle sloten met één druk op de knop uitprogrammeren, waarna de beveiliging weer is gegarandeerd. Het beheer wordt dus veel eenvoudiger. En omdat de beveiliging steeds vaker draadloos gebeurt, hoeven we ook niet meer een heel pand op de schop te nemen.”

We zijn uniek in de regio, besluit Remco Lammen. “We zijn allang niet meer alleen de traditionele ijzervakhandel. We investeren in dit soort slimme oplossingen en in het zo simpel mogelijk implementeren hiervan. Niet voor niets zeggen we: keep it simple! Hierdoor groeien we als bedrijf, maar zijn we ook van toenemende waarde voor onze klant. Bijkomend voordeel is dat we ook kansen bieden aan medewerkers die willen doorgroeien. Binnenkort breiden we ons team uit met een extra monteur.”

Kruyt BV

Touwbaan 1H, 2352 CZ Leiderdorp
T 071 – 589 92 03
I www.kruytbv.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam