HIP met Auton: Telefooncentrale via internet goedkoper en flexibeler

Telefonie en internet zijn steeds meer met elkaar verbonden. Auton ziet als internetspecialist volop voordelen voor zijn klanten. Met Hosted IP PBX – kortweg HIP -, een telefooncentrale via internet, zijn investerings- en telefoonkosten lager. Daarnaast biedt het systeem dankzij de vele integratiemogelijkheden met bijvoorbeeld mobiel of fax ontzettend veel flexibiliteit.

Automatiseringsbedrijf Auton bestaat dit jaar alweer 25 jaar. Klanten betrouwbare oplossingen bieden, dat vindt directeur Roel Naves het allerbelangrijkste. “We zijn geen voorlopers. Dat willen we ook niet. We willen eerst zeker weten dat iets optimaal werkt, zodat onze klanten er ook echt iets aan hebben. Zo ook met HIP.”

Geen fysieke centrale

Door te kiezen voor HIP hoeft de klant niet te investeren in een dure telefooncentrale, terwijl ze wel kunnen blijven profiteren van alle functionaliteiten die een centrale heeft. Sterker nog: doordat deze hosted centrale eenvoudig schaalbaar is en dus met een bedrijf mee kan groeien, zelfs over filiaalmuren heen, is dit een ideale oplossing voor het MKB.

Integratiemogelijkheden

“Wij bouwden 10 jaar terug al onze eigen telefooncentrale”, vertelt Roel. “Prima voor ons, maar naar ons idee niet volwassen genoeg om aan klanten aan te bieden. Een jaar gelden zijn we zelf overgestapt op Hosted IP PBX en dat werkt naar wens. Dit durven we onze klanten voor te leggen. Het fijne aan HIP is dat het geïntegreerd is met de autotelefoon, het mobieltje, een nevenkantoor, eventueel een fax en meer. Via een app op je mobiel kun je de centrale bedienen. Al die flexibele mogelijkheden maken het systeem heel interessant.”

Techniek is goud

Voor bedrijven met diverse locaties of medewerkers die vanuit huis werken is de centrale perfect. “Je zit niet meer vast aan draadjes. Je kunt met mobiel bellen, terwijl het nummer van het hoofdkantoor bij de ontvanger in beeld te zien is. De grenzen tussen vast en mobiel vervagen. Ook kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende vestigingen in het land, zonder dat men dat door heeft. Techniek is toch goud. Het lijkt allemaal zo gewoon, maar als je erover nadenkt wat techniek ons allemaal heeft gebracht…”, zegt Roel gefascineerd.

Goed informeren

“Laten we wel realistisch blijven. Je huidige telefooncentrale de deur uitdoen, is pas zinvol als deze écht aan vervanging toe is, er meer functionaliteiten wenselijk zijn of als de telefoonkosten de pan uit rijzen. Is dat het geval, dan heeft HIP veel te bieden. En dan nog is het zaak na te gaan of het een goede optie is. Of er bijvoorbeeld wel een goede internetverbinding is. Laatst hebben we dat voor een klant eerst omgezet naar glasvezel. Soms kun je telefoonkosten bij de bestaande centrale ook op andere manieren verlagen. Hoewel ik laatst wel een klant had, die de kosten wist te halveren met HIP. Maar”, benadrukt Roel, ‘laat je goed informeren en loop niet zomaar een hype achterna.”

Auton

Heerenweg 7
2222 AM Katwijk zh
T 071-4033199
E [email protected]
I www.auton.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
17-05-2024 09:06
Sam
Amerik Leeuwen
Kan ik daar Ook terecht voor het leasen Van een Mini? MvG....
04-05-2024 11:10
Amerik Leeuwen