Gebr. Pompe Speciaalreiniging: Veiligheid is belangrijker dan de prijs

Sinds 2012 hangen bij Gebr. Pompe Speciaalreiniging certificaten aan de muur van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en van de Stichting Veiligheid voor Samenwerken (VCA). Als tastbaar bewijs dat veiligheid, gezondheid en milieu hoog in het vaandel staan.

Wat betekenen de certificaten in de praktijk?

Mede-eigenaar Robin Pompe: “We voldoen aan de NEN 4400-1: 2010-norm van de SNA. Dit wil zeggen dat we onze zaken op orde hebben op onder ander het gebied van salarisbetaling en afdracht loonbelasting. Ook staan we in voor de veiligheid en de gezondheid van medewerkers en omstanders, wat blijkt uit ons VCA-certificaat. Opdrachtgevers zijn mede aansprakelijk voor ons specialistische werk, dat we vaak op hoogte doen. Door de certificaten voorkomen we dat de Arbeidsinspectie onze klanten achteraf hoge boetes oplegt als er onverhoopt iets gebeurt. Behalve aan de arbo-wet houden we ons ook aan de milieuwet-geving. Zo voorkomen we bijvoorbeeld verontreiniging van de bodem.”

Levert het ook klanten op?

“Juist vanwege de certificaten hebben we begin 2013 woningbouwcorporatie Dunavie uit Katwijk als klant binnengehaald. In diezelfde periode koos een ander bedrijf vanwege de prijs niet voor ons. Maar toen zich daar vervolgens een incident voordeed, legde de Arbeidsinspectie een boete op. Klanten moeten verder kijken dan alleen naar de prijs.”

Zijn er meer voordelen?

“Een veilige en gezonde werkomgeving is goed voor de werksfeer. Dat bevordert de kwaliteit van het werk. De organisatie die jaarlijks de certificaten controleert, bevestigde dat onlangs nog eens. En bij ons staat het milieu echt centraal. Dankzij 54 zonnepanelen op het dak wekken we zelf onze energie op. Verder krijgen we dit jaar de eerste van in totaal zes elektrische auto’s.”

Gebr. Pompe Speciaalreiniging

Meer en Duin 56H, 2163 HC Lisse
T 0252 – 41 33 16
E [email protected]
W www.speciaalreiniging.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam