Suzuki Leiden by Bart: Suzuki dealer voor de regio Leiden

Na jaren vestigingsmanager te zijn geweest van Suzuki Leiden, maakte hij een klein uitstapje binnen de holdingorganisatie, maar na een kleine twee jaar is hij weer helemaal terug in Leiden. Maar nu als directeur eigenaar van deze Suzuki vestiging die nu Suzuki Leiden by Bart heet.

Door: John Vroom, autoredacteur

En hiermee gaat voor hem een langgekoesterde wens van zelfstandig ondernemerschap in vervulling. “Suzuki is een mooi merk, met een grote groep trouwe klanten die de persoonlijke sfeer van ons bedrijf zeer op prijs stellen en die ging ik missen, dus vandaar”, volgens een zeer enthousiaste Bart. “Ook in de zakelijke markt wordt ons aandeel steeds groter met name door de gunstige 20% bijtelling van de Alto, Splash en de Swift, maar eveneens door de relatie die wij met de ondernemers in de loop der jaren hebben opgebouwd. De recentelijk vernieuwde SX4 is natuurlijk helemaal een toppertje”, en Bart wijst naar de demo die voor de deur staat te glimmen. Hij attendeert mij op de speciale Business Edition die nu inclusief navigatie en achteruitrijcamera wordt geleverd tegen een uiterst zakelijke prijs. Voor ik het weet stuurt hij mij met de sleutels op pad om hem zelf te ‘proeven’.

Bij Suzuki denk ik altijd aan kleine sportief rijdende stadsauto’s, maar dat moet ik bijstellen want de nieuwe Suzuki SX4 is groter gegroeid en volwassen geworden. Iets breder dan zijn voorganger, maar wel 15 centimeter langer en nu dus net zo lang als zijn broer de Gran Vitara. Het is daarmee echt een gezinsauto geworden met een forse bagageruimte en leefruimte voor de passagiers. Het interieur ziet er strak en goed verzorgd uit en de zit achter het prettig in de hand liggende stuur bevalt mij goed. Persoonlijk ben ik een fan van een sportief rijgedrag met straffe vering, maar dat is ook aangepast bij de nieuwe SX4, waar nu het accent meer is gaan liggen op een comfortabel weggedrag en dat zullen velen als zeer plezierig ervaren.  Met deze vernieuwing heeft Suzuki naar mijn idee duidelijk een nieuwe auto neergezet die meer ruimte en comfort biedt tegen een relatief gunstige prijs en nu een duidelijke concurrent is voor vergelijkbare auto’s die al gauw ettelijke duizenden euro’s duurder zijn.

Inderdaad Bart ‘een toppertje’ en veel succes met je nieuwe ondernemende uitdaging.

Suzuki Leiden by Bart

Hoge Rijndijk 328
2314 AN Leiden
T 071 589 9636
F 071 589 5610
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *