Green Adventures voor outdoor en indoor activiteiten: ‘Vraag het en wij regelen het’

Een avontuur is pas een avontuur, als gebeurt wat je voor onmogelijk had gehouden. Egbert Ruijgrok van Green Adventures heeft dit uitgangspunt dan ook in alle facetten van zijn organisatie- bureau doorgevoerd. Er is veel, zeer veel, mogelijk bij Green  Adventures. “Mensen hoeven het in principe alleen maar te vragen en wij regelen het.”

Green Adventures is van origine een Outdoor Evenementen Bureau gerund door Egbert en Mariëlle Ruijgrok. Naast de vaste stekken op Duinrell en het strand van Wassenaar voor de outdoor activiteiten, hebben ze sinds afgelopen zomer met de intrek in een nieuw pand indoor activiteiten aan het programma toegevoegd. Vanaf nu bieden ze hun klanten écht eindeloos veel mogelijkheden.

Sporthal

Egbert zocht naar een nieuwe kantoorruimte, maar kwam uit bij een sporthal. Het blijkt een perfecte aanvulling op de outdoor activiteiten. Waarvan meerdere activiteiten zelfs ook naar binnen gehaald kunnen worden, zoals boogschieten, blaaspijpschieten en diverse clinics. Daarnaast kunnen bedrijven en groepen de locatie voor een vergadering, congres of feest te huren. Indien gewenst aangevuld met een (sport)activiteit.

Feest of congres

“Wij hebben de grote sportzaal die perfect is voor uiteenlopende sportactiviteiten zoals bedrijfstoernooien volleybal of basketbal, bootcamp of een circuittraining. Is het bedoeld voor een feest of congres, dan passen we de zaal daarop aan, geen probleem”, geeft Egbert aan. “De voormalige aerobicszaal die wat kleiner is dan de sportzaal is daarvoor al ingericht, maar kan ook weer eenvoudig worden benut als sportruimte. En dan is er nog een kantoorruimte waar je bijvoorbeeld met 6 á 8 personen kunt vergaderen, coachingsgesprekken kunt voeren of in alle rust een project kunt uitwerken. Alle voorzieningen zijn aanwezig: een beamer, stoelen, vergadertafels, statafels. Er kan voor catering worden gezorgd. We hebben kleedkamers, douches en zelfs een sauna.”

Sportieve breaks

Green Adventures ligt midden in de Randstad, ligt vlak bij de A44 en er is veel parkeergelegenheid. “Dat maakt het perfect als ontvangst en vertrekpunt voor onze outdoor evenementen. Je kunt hier iedereen ontvangen met koffie, dan erop uit met een bus en weer afsluiten met een diner in de zaal. Wie wil kan zich eerst opfrissen in de kleedkamers. Daarna kan het diner overgaan in een feest. Of denk aan een intensieve strategiesessie of vergaderdag. In de ene hal kunnen we het zakelijke gedeelte regelen, in de andere hal zorgen we voor een sportieve break. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: vraag het en het is bijna altijd mogelijk. Zo hadden we laatst een vergadergroep die de bijeenkomst afsloot met een workshop sushi maken. Ook heeft een familie hier een verjaardag gevierd en hebben we voor muziek en een buffet gezorgd.”

Begeleiding en coaching

Green Adventures begeleidt vrijwel alle evenementen zelf. Egbert: “Dit maakt dat we voor elk budget een activiteit kunnen organiseren. Bedrijven hebben krappe budgetten, maar vinden teambuilding juist nu belangrijk. Ons Leader Fit Programma is ook heel interessant en kunnen we nu ook op deze locatie verzorgen. Fit verwijst naar emotionele, mentale en fysieke fitheid en de ‘fit’ tussen leidinggevende en organisatie. Maar ook gezinnen, kinderen met overgewicht of mensen met een burn out of depressie kunnen bij ons terecht. Mariëlle is pedagoog en bewegingstherapeut en onder de naam Supportive begeleidt ze hen.”

Green Adventures

1e Mientlaan 30
2223 LG Katwijk
T 071 406 63 70
E [email protected]
I www.greenadventures.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *