ABS Autoherstel Den Elzen kiest voor Hyundai: “We zijn al jarenlang partner”

De kans is groot dat klanten van ABS Autoherstel Den Elzen in Leiden in een Hyundai i10 stappen als ze een vervangende auto krijgen. In januari nam het autoschadebedrijf acht nieuwe Hyundai’s in gebruik. Een gesprek met Arno Coenraadts, verkoper bij Geenjaar Hyundai in Leiden en Bas Sanders, vestigingsmanager ABS Leiden.

Waarom kiest ABS Autoherstel Den Elzen voor Geenjaar Hyundai?

Bas Sanders: “In de eerste plaats omdat we al jarenlang partners zijn. Zo worden de occasions van Geenjaar hier bijvoorbeeld nagekeken op schades en zo nodig hersteld. En in november deden we mee aan de jaarlijkse wintercheckdag van Geenjaar Hyundai. Wij controleerden de auto’s op eventuele schade. Daar kwam behoorlijk wat werk voor ons uit voort.”

Waarom viel de keus op de Hyundai i10?

Arno Coenraadts: “Het is een complete auto met alles erop en eraan: verzekering, onderhoud, hulp onderweg en vijf jaar garantie. Klanten van ABS die tijdelijk een auto nodig hebben, krijgen een representatieve wagen met onder andere elektrische ramen en airco.”

Bas: “Dat de keus op Hyundai is gevallen, is te danken aan de mix van een goede relatie, een interessante prijs en gemak. Doordat acht van de vijftien auto’s bij dezelfde dealer vandaan komen, hebben we nu één aanspreekpunt voor al onze zaken op het gebied van mobiliteit.”

Hoe belangrijk is deze order voor Geenjaar?

Arno: “Het gebeurt niet dagelijks dat we in één keer acht auto’s aan een klant verkopen. Bovendien is het goede reclame voor ons en voor ABS. Een mooi visitekaartje dus.”

Wat is ABS Den Elzen voor een bedrijf?

Bas: “We zijn een schadeherstelbedrijf voor zowel zakelijke als particuliere klanten. We herstellen alle merken en typen auto’s. We beschikken over alle kwaliteitslabels en -sterren en bieden een totaalconcept; naast schadeherstel en poetsen, vervangen we ook banden en ruiten. We onderscheiden ons van soortgelijke bedrijven door een haal- en brengservice en vervangend vervoer. En om onze service voor iedereen betaalbaar te houden, hebben we goedkope schadeherstelmethodes bedacht, zodat we bijvoorbeeld niet hoeven te spuiten. Dit scheelt in de kosten, zowel voor verzekeraars als voor onze klanten, die hierdoor terug blijven komen.”

Wat wil je verder nog kwijt?

Bas: “Doordat we onderdeel zijn van een landelijke keten met meer dan negentig vestigingen, werken we voor vrijwel alle grote verzekeraars en hebben we veel leasemaatschappijen als klant. We werken volgens hoge kwaliteitseisen, hebben één huisstijl en voeren gezamenlijk campagne. Den Elzen heeft vier vestigingen; behalve in Leiden zitten we ook in Den Haag, Zoetermeer en Gorinchem. Nieuw is dat we samen met autodealers een verkoopplatform hebben. Nadat we gebruikte auto’s hebben nagekeken en gepoetst, maken we er een foto van, die we op een platform op internet zetten. Dit bevordert de verkoop. In deze regio zijn we het enige schadeherstelbedrijf dat dit doet.”

ABS Autoherstel Den Elzen

Harteveltweg 2
2314 XX Leiden
T 071 541 03 20
I  www.absautoherstel.nl
[email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *